:
Олександр Ярославський став гостем програми

Олександр Ярославський став гостем програми "Досвід"

23 березня 2011

Темою однієї з наступних програм "Досвід" з Наталією Семенченко буде підготовка до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Гостями цієї програми стали Президент ФК "Металіст",  найбільший інвестор Харкова при підготовці до Євро-2012 Олександр Ярославський; керівник місцевого організаційного комітету та директор турніру Маркіян Лубківський; народний депутат, екс-міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Віктор Корж та перший заступник начальника Головного управління КМДА з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи Арсен Попель.

Гості у студії обговорюватимуть стан підготовки до Євро-2012 в приймаючих містах України та  реалізацією амбітних інфраструктурних проектів в рамках підготовки до турніру. Якщо Ви хочете дізнатися про те, як проведення такої масштабної спортивної події змінить обличчя нашої держави, яка користь з Євро-2012 чекає на пересічного українця і які шанси нашої національної збірної на успіх – дивіться програму "Досвід" з Наталією Семенченко наступної середи.

"Досвід" з Наталією Семенченко – щотижнева програма на Першому Національному. Теми програми торкаються найгостріших проблем суспільного життя, а висновки з дискусій у студії стають відправними точками формування державної політики в різних галузях. Телеглядачі під час перегляду програми набувають безцінний досвід та починають краще розуміти різні аспекти життя суспільства.   

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: