:
Трейлер

Трейлер "Life lost" вже на сайті Першого

25 березня 2011

Дивіться трейлер нового документального циклу  "Life lost" ("Втрачене життя"), який вийде в ефір Першого Національного в середині квітня. Це історія про жінок на довічному тюремному ув'язненні.

Зйомки проходили в колонії № 54, де містяться лише жінки, засуджені до довічного ув'язнення.

Незважаючи на те, що сьогодні суди практично у всіх країнах світу вже не засуджують жінок до довічного ув'язнення, в Україні ця міра покарання ще існує.

З 10 героїнь циклу "Life lost" тільки троє визнають свою провину. Інші вважають себе невинно засудженими. Всі вони, опинившись в колонії для довічно ув'язнених, назавжди залишили по той бік грат цілий світ, який повний фарб і життя.

"Ми не будемо оцінювати цих жінок. Хороші вони чи погані. Завдання нашого проекту полягає в тому, щоб показати їх внутрішній світ", - сказав генеральний продюсер Першого Національного Олексій Семенов.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: