:
Тетяна Недєльська:

Тетяна Недєльська: "Двоє маленьких героїв нашої програми незабаром знайдуть родину"

29 березня 2011

Щонеділі соціальний проект Першого Національного "Хочу, щоб ти була" представляє кількох дітей, які потребують усиновлення. Ведуча програми Тетяна Недєльська також відвідує ті сім'ї, які усиновили одного або кількох вихованців дитячих будинків, і розповідає про те, як живуть ці люди.

3 квітня програма "Хочу, щоб ти була" познайомить телеглядачів з братиками Сергієм (12 років) і Мирославом (8 років), 14-річним підлітком Толіком і сім'єю Бриліцьких, яка півтора роки тому всиновила вихованця дитячого будинку.

"Наталія Бриліцька та її чоловік мріяли про багатодітну сім'ю. Але через кілька років після народження сина Богдана стало відомо, що Наталія навряд чи зможе ще мати дітей. І тоді жінка почала вмовляти чоловіка всиновити малюка з дитячого будинку. Та й Богданчик, коли підріс, став просити у батьків братика.

Коли на сімейній раді ухвалили "поповненню в сім'ї бути", Наталія поїхала в дитячий будинок вибирати малюка. Перша дитина – хлопчик Іллюша, з яким жінку познайомили, був дуже схожий на її чоловіка. І Наталя не стала більше ні на кого дивитися. Через тиждень вона познайомила Іллюшу з чоловіком. І незабаром хлопчик став новим членом сім'ї.

Але це тільки початок. Тепер Бриліцькі хочуть усиновити дівчинку. Або навіть двох. Богдан до поповнення у сімействі ставиться позитивно. Опікується, вчить Іллюшу. І про сестричок готовий піклуватися. Буде захищати їх від хуліганів", – розповіла історію цієї надзвичайної сім'ї Тетяна Недєльська.

Ведуча також зазначила: "Унікальність програми "Хочу, щоб ти була" в тому, що ми намагаємося розкрити особистість кожної дитини. Мало просто показати фото і сказати, що цей малюк потребує сім'ї. Хочеться, щоб людина по той бік екрана почула голос дитини, дізналася, чим вона живе, про що мріє, її таланти, слабкості, нарешті. Іноді одна фраза, один дитячий погляд можуть бути для потенційних усиновителів поштовхом до прийняття рішення".

Сергій і Мирослав, незважаючи на те, що є рідними братами, насправді дуже різні. Будучи мамою трьох синів, Тетяна Недєльська відразу помітила відмінності в характері хлопчаків: "Мирослав такий рухливий, активна дитина! Сергій спокійний, зосереджений".

14-річний Анатолій вже готується до дорослого життя. Він хоче освоїти професію водія. І працювати на міжнародних автоперевезеннях. Толік також мріє зустріти хорошу дівчину, одружитися і виховувати багато дітей.

"Незважаючи на те, що програма вийшла в ефір близько двох місяців тому, у нас вже є перші результати. Двоє маленьких героїв незабаром знайдуть родину", – радіє Тетяна Недєльська.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: