:
Тетяна Цимбал стала

Тетяна Цимбал стала "Людиною року–2010"

29 березня 2011

Ведуча Першого Національного Тетяна Цимбал отримала спеціальну відзнаку загальнонаціональної програми "Людина року–2010" за багаторічну працю і видатні заслуги в галузі телебачення.

Тетяна Василівна про "Людину року"

"Мені дуже приємно отримати цю нагороду, а надто - у 15 ювілей "Людини року". Ця програма є для мене рідною – кілька років я була її ведучою, вручала нагороди. Можливо, Райцин хоче мене позбутися (сміється), але у нього не вийде - все одно слідкуватиму за цією програмою. ЇЇ життєздатність підтверджує її необхідність. І головне - все це завдяки професійній роботі команди програми, завдяки тому, що за кожним, хто піднімається і піднімався на сцену протягом 15 років стоять десятки, сотні людей. Адже ніякого успіху  не можна досягти самотужки. А тим більше у нашій справі. Ось у чому секрет успіху "Людини року".

Про віру, надію та любов до телебачення

"Щодо моєї нагороди, думаю, коли амбіційно-рожеві дитячі мрії про телебачення переростають у серйозні стосунки, такі як у нас з ним склалися, тут уже невідомо чия заслуга більша. Я вдячна телебаченню за безцінні життєві уроки. І зараз, завдяки програмі "Віра. Надія. Любов", засвоюю чи не найголовніший: навіть в найкращі хвилини свого життя - коли ти успішний, здоровий, гарно одягнений – десь поруч є біда. І я надзвичайно вдячна тим людям, які повірили в нас, тим людям, які не втрачають надію і приходять до нас. І звичайно, тим, хто вчить нас жити з любов’ю в серці. Тому програма так і називається – "Віра. Надія. Любов". У нас дуже хороша команда, яка доводить до кінця кожну історію. Те, що люди отримують підтримку, а часто і вирішення проблеми – у великій мірі заслуга наших редакторів. Все це дає мені відповідь на питання, чому телебачення мене не відпускає – я ще не усьому навчилася".

Щиро вітаємо Тетяну Василівну з гідним відзначенням її внеску у розвиток українського телебачення та бажаємо й надалі зберігати творчу наснагу, життєву активність, любов до роботи та надзвичайний дар допомагати людям!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: