:
Футбольна першість на Першому

Футбольна першість на Першому

01 квітня 2011

Баталії української Премєр-ліги в ефірі Першого продовжуються. У ці вихідні за право грати у Єврокубках поборяться:

1 квітня (п’ятниця) о 17:00 - "Іллічівець" - "Шахтар"

"Дербі донбаського регіону" - під такою гучною і промовистою афішею відбудеться матч між маріупольським "Іллічівцем" та донецьким "Шахтарем".

Змінивши ледь не повністю склад, як тренерів, так і гравців, під час зимової паузи "червоно-білі" відмінно розпочали другу частину сезону, розтрощивши на виїзді запорізький "Металург" 4:0.

До того ж, левова частина футболістів маріупольського "Іллічівця" перебувають на контракті з донецьким "Шахтарем", тож очний поєдинок стане для них чудовим шансом довести обґрунтованість своїх амбіцій щодо повернення в перспективі і боротьби за місце у стартовому складі вже чемпіона України.

2 квітня (субота) о 14:00 - "Таврія" - "Зоря"

Ще восени "Зоря" прозябала у нижній частині турнірної таблиці, а вже на старті другої частини сезону дві перемоги і одна нічия дозволили луганчанам піднятися вже до середини турнірної таблиці. Наразі до шостого місця, яке при певних умовах дає путівку до єврокубків, "Зорю" відділяє лише 4 очки.

Сімферопольська "Таврія" випереджає луганчан лише на 2 очка і відповідно на стільки ж віддалена від зони єврокубків. Володарі Кубка України розпочали другу частину сезону перемогою та двома нічиїми і не приховують своїх сподівань знову відчути п’янкий смак єврокубкових баталій.

3 квітня (неділя) о 15:30 - "Ворскла" - "Севастополь"

У Полтаві в матчі з місцевою "Ворсклою" "Севастополь" зробить спробу вирватися із зони вильоту та уникнути перспективи повернення до першої ліги. І хоча підопічні Миколи Павлова вже не ставлять перед собою якесь амбіційне завдання на цей сезон, тим не менш досвідчений фахівець ліпить нову команду, яка в перспективі повинна повернути "зелено-білих" до українського футбольного бомонду.

Не пропустіть жоден гол в прямих трансляціях Прем’єр-ліги України на Першому!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: