:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

01 квітня 2011

Вихідні вже так близько... І уїк-енд на Першому також! А отже, на тебе чекає чимало нових телесюрпризів!

Субота

О 12:35 у "Глибинному бурінні" - людина-епоха, людина-інтелект і просто один із найцікавіших співрозмовників Едвард Радзинський.

Дізнайся, якою є справжня причина загибелі династії Романових. Чи була неминучою Жовтнева революція чи Велика Вітчизняна війна? Коли насправді з'явилися "нові" росіяни? І що таке царська демократія?

О 13:25 в "Так просто" - весняний експеримент за участі ковзанів, асфальту та Ольги Цибульської. Як не ухилялася від нашого експерименту співачка, радіо Dj і телеведуча Оля Цибульська аби не розбити собі коліна, все ж таки, ми натягнемо на неї ковзани! І дарма, що вже весна!

О 13:55 твій телевізор запалять футбольні пристрасті Української Прем'єр-ліги. На полі у поєдинку зійдуться "Таврія" (Сімферополь) та "Зоря" (Луганськ).

О 17:20 церемонія нагородження "Людина року". Тільки справжні заслуги. Тільки справжні особистості, гідні поваги.

21:30 - Хокей. Чемпіонат світу серед юніорів. Литва – Україна. Спостерігай за справжніми чоловіками у справжніх боях на льоду!

Неділя

О 9:05 - найсуворіший випуск проекту "Як це?".

Ось видовищні краєвиди, гідні голлівудських блокбастерів. Ось люди, які дадуть фору суворим "челябінським мужикам". А ось - Тімур Мірошниченко, який розкаже і покаже як готують чавун, як ріжуть сталь та як програма "Як це?" зупинилася за крок від Нобелівської премії.

3 квітня о 12:10 у програмі "Ближче до народу" - Сергій Ківалов. Лише у програмі Першого Національного будівельник зі стажем згадає секрети цієї професії та буде класти цеглу та штукатурити стіни. Разом з одеситами він готуватиме човни до сезону рибної ловлі. А ще, зізнається, заради кого покинув вдалу кар’єру в Росії та повернувся до України.

О 15:25 Українська Прем'єр-ліга. Цього разу силами поміряються "Ворскла" (Полтава) та "Севастополь" (Севастополь).

13:35 – найгарніший час недільного ефіру Першого. Красуні з усієї України демонструватимуть свої таланти, інтелект та приголомшливість у конкурсі "Королева України". Відтепер глядачі Першого зможуть проголосувати за право однієї з учасниць конкурсу потрапити до фіналу без півфінального змагання. Для цього треба проголосувати до 4 квітня на сайті "Обозреватель".

О 17:55 у концептуальному ток-шоу "Про що кіно?" - фільм "Рабство" та обговорення сексуального рабства. Дізнайся хто вони - жертви сексуального рабства і як не стати однією з них.

Проведи уїк-енд з Першим. Нам завжди є чим здивувати.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: