:
Спробуй скласти зовнішнє незалежне тестування на Першому Національному

Спробуй скласти зовнішнє незалежне тестування на Першому Національному

05 квітня 2011

Перший Національний спільно з Міністерством освіти і науки України розповість про особливості складання зовнішнього незалежного тестування в 2011 році.

9 квітня в студії Першого Національного зберуться експерти та відомі українські зірки, щоб разом з глядачами – майбутніми абітурієнтами, відповісти на питання зовнішнього незалежного тестування.

Мета проекту – переконати випускників середніх освітніх закладів, які в цьому році вступатимуть до ВУЗів в тому, що зовнішнє тестування – це не вирок, а звичайний іспит.

Зовнішнє незалежне тестування навчальних досягнень проводиться для усіх бажаючих випускників середніх закладів освіти, які виявили бажання вступити до вищих навчальних закладів. Результати зовнішнього незалежного оцінювання зараховуються як вступні випробування до вищих навчальних закладів за освітньо-професійними програмами підготовки молодшого спеціаліста та бакалавра.

Зовнішнє незалежне тестування проводиметься в червні 2011 року.

У 2011 році зовнішнє незалежне оцінювання буде проводитися з української мови та літератури, історії України, російської мови, математики, фізики, хімії, географії, біології та іноземної мови (англійської, французької, німецької або іспанської - за вибором). Обов'язковим буде тестування з української мови та літератури.

9 квітня о 14:10 тестування з історії України проходитимуть Тала Калатай і Василь Бондарчук.

Перевір свої знання разом з Першим Національним!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: