:
Вечір пам’яті Миколи Мозгового:

Вечір пам’яті Миколи Мозгового: "Мріялось, бажалось, не збулось…"

06 квітня 2011

Цієї суботи о 19:20 в ефірі Першого Національного – концерт пам’яті Миколи Мозгового "Мріялось, бажалось, не збулось…".

Вже рік, як не стало одного з великих українців сучасності, талановитого композитора Миколи Мозгового. Але залишились його творіння, які назавжди закарбовані у нашому серці та пам’яті. Адже його пісні про вічне – матір, кохання, Україну. Кожна з них – маленьке життя з його печально-ліричними та відчайдушно веселими нотами, сучасними ритмами та фольклорним колоритом. Саме тому його мелодії впізнаєш з перших акордів.  

Творчий вечір "Мріялось, бажалось, не збулось..." - дань поваги справжнього народного Маестро. В ефірі Першого прозвучать улюблені пісні у виконанні Олександра Пономарьова, Тіни Кароль, Ані Лорак, Гайтани, Ігора Саруханова, Софії Ротару та інших українських зірок.

"Мріялось, бажалось, не збулось…" -  живе спілкування з глядачами усіх, хто небайдужий до творчості Миколи Мозгового.

Приєднайся до цього спілкування. Згадай пісні, які і зараз хвилюють душу і серце. Пісні, які не підвладні часу. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: