:
Учасниця від Вірменії на

Учасниця від Вірменії на "Євробачення-2011" побувала в Україні

08 квітня 2011

Представниця Вірменії на ПКЄ-2011 відвідала Україну першою у своєму промо-турі. Спеціально для Першого Національного Еммі розкрила деякі секрети свого виступу в Дюссельдорфі.

Ви пам'ятаєте, як у вас виникло бажання взяти участь в конкурсі "Євробачення"?

Я давно мріяла про участь в конкурсі "Євробачення" і тричі брала участь в національних відборах Вірменії. І, нарешті, цього року національна телекомпанія Вірменії запропонувала мені представляти країну на пісенному конкурсі в Дюссельдорфі. Цього року як такого національного відбору виконавця не було, був конкурс композиторів, в результаті якого вибрали пісню, з якою я поїду до Німеччини.

Як ви готуєтеся до конкурсу?

Підготовка до конкурсу відбувається дуже активно. Ми вже визначилися з номером, який буде на сцені в Дюссельдорфі, зробили аранжування пісні. На цьому етапі ми їздимо по країнах в промо-тури.

Які країни ви вже відвідали у рамках промо-туру, а які плануєте відвідати?

Україна - це перша країна, яку ми відвідали у рамках промо-туру. Ми плануємо побувати в Молдові, Польщі, Росії, Голландії, Греції і, звичайно, ж Німеччині.

Розкажіть про Вашу пісню: як вона створювалася, про що вона, що означає для Вас особисто?

Пісня "Boom Boom" - перемогла на конкурсі пісні для Євробачення, який цього року організувала національна телекомпанія Вірменії. Всього змагалося 70 композицій з різних куточків світу, кожна з яких була гідна перемоги. З 70 пісень відібрали на початку 10, а потім 4. В результаті смс-голосования і оцінок жюрі (50/50) вибрали пісню "Boom Boom", яку написали знамениті вірменські композитори Хаік Харутунян і Хаік Ховганісян. Пісня ритмічна, запальна і легко запамятовується. Сподіваємося, що її полюбить Європа!

Де знімали кліп на пісню "Boom Boom"?

Кліп на пісню знімався частково в Німеччині, а частково в Єревані. Кліп дуже красивий і яскравий, він повністю розкриває основну ідею пісні.

Яким буде Ваш виступ на Конкурсі?

Виступ на сцені буде дуже оригінальним! Принаймні, ми постараємося його таким зробити. На сцені будуть гарячі хлопці з Греції! Але більше я нічого не скажу, оскільки хочу залишити інтригу. Нехай це буде сюрприз.

Розкажіть про себе, про свою кар'єру виконавця.

Я на сцені з 8 років. Я народилася в сім'ї творчих людей. Моя моя знаменита співачка у Вірменії, яка має свій продюсерський центр і є моїм продюсером. Я брала участь у багатьох міжнародних конкурсах, у тому числі "Нова хвиля".

Що означає музика у Вашому житті?

Для мене музика - це сенс життя! Це те, чим я хочу займатися в житті. Я закінчила Єреванську державну консерваторію по класу "Джазова співачка". А зараз продовжуватиму навчання на факультеті режисури.

Хто поїде з Вами до Німеччини підтримувати на Конкурсі "Євробачення"?

На "Євробачення" зі мною поїдуть мої друзі і колеги по сцені. А також в Дюссельдорфі мене підтримуватиме моя мама.

Чого Ви чекаєте від конкурсу "Євробачення"?

Звичайно, конкурс "Євробачення" - це дуже значний конкурс. Звичайно, хочеться гідно представити свою країну вЄвропі. Я усвідомлюю, що усі конкурсанти дуже сильні і гідні суперники. Ми ставимо собі високу планку і сподіваємося потрапити до фіналу і зайняти там високе місце.

Читайте також: