:
Дивись

Дивись "Легко бути жінкою!" і вигравай!

11 квітня 2011

Відтепер в ефірі програми "Легко бути жінкою!" Ви можете виграти подарунки від ТМ "Saturn". Щодня на початку ефіру ведучі задають конкурсне запитання по темі програми, відповівши правильно на яке,  ви можете виграти подарунок. Поспішайте відповісти першим! Телефон прямого ефіру – 483-44-00.

Крім того, якщо Ви вмієте готувати і впевнені в тому, що робите це краще за інших – діліться з нами своїми вміннями і вигравайте "подарунок місяця" від ТМ "Saturn". Надсилайте на адресу редакції (04119 Київ, вулиця Мельникова, 42) та на електронну адресу (kisa@ntu.ua) свої рецепти – і дивіться розіграш раз на місяць в ефірі "Легко бути жінкою!". Переможці мають також нагоду поділитися своїм рецептом з усією країною – і приготувати сніданок у прямому ефірі на якісній техніці "Saturn"! Найкращі рецепти будуть опубліковані в газеті "Секреты".

А якщо ви прихильник екстріму – беріть участь у розіграші скутера від ТМ "Saturn". Для цього купуйте будь-яку продукцію від ТМ "Saturn", вирізайте талон розіграшу, відправляйте за вказаною там адресою – і дивіться розіграш в прямому ефірі "Легко бути жінкою". Деталі за телефоном – 0-800-502-502 та на сайті www.saturn.ua.

Читайте також: