:
Спортивну редакцію НТКУ відзначили за висвітлення біатлону

Спортивну редакцію НТКУ відзначили за висвітлення біатлону

13 квітня 2011

12 квітня Державний комітет телебачення та радіомовлення України нагородив працівників НТКУ за високу професійну майстерність під час висвітлення 46-го Чемпіонату світу з біатлону.

Голова Державного комітету телебачення та радіомовлення України оголосив Подяку колективу творчого об’єднання спортивних програм Національної телекомпанії України. Почесною грамотою Державного комітету телебачення та радіомовлення України було нагороджено працівників спортивного об’єднання НТКУ: головного випускового редактора Атаманчук Світлану Дмитрівну та випускового редактора і коментатора Цукіла Сергія Дмитровича.

Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф урочисто вручив працівникам спортивної редакції грамоти і подарунки – книги – та привітав з гідним визнанням їх роботи. Адже, висвітлення на високому рівні Чемпіонату світу з біатлону Національною телекомпанією України є надважливим, враховуючи суттєве значення виступу української збірної у формуванні позитивного іміджу України у світовому просторі.

Вітаємо колектив спортивної редакції НТКУ із заслуженим визнанням!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: