:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

15 квітня 2011

Вихідні вже так близько... І уїк-енд на Першому також! А отже, на тебе чекає чимало нових телесюрпризів!

Субота 16 квітня:

О 14:10 ефір Першого наповниться атмосферою краси шоу "Королева України".

Цього разу претендентки на найблагородніший титул краси виступлять у четвертій тематичній програмі - "Повітря". Нагадуємо, що кожен раз незалежне професійне журі відбирає по 6 учасників: по 3 дівчини у фінал і півфінал телепроекту. Крім зовнішніх даних журі оцінює арт-костюми, які учасники готували за допомогою стилістів проекту та їх знання в області екології. Відчуй подих краси. На Першому Національному. 

О 13:05 дивіться програму "Глибинне буріння". Один із найталановитіших акторів сучасності, кумир мільйонів та улюбленець публіки Сергій Безруков став гостем програми "Глибинне буріння" з Андрієм Пальчевським. Під час запису програми актор розповів про невідомі аспекти життя і творчості Олександра Пушкіна та Сергія Єсєніна, про те які персонажі творів класиків найхарактерніші для нинішнього суспільства. Тільки в ефірі "Глибинного буріння" Ви дізнаєтесь про те, чому Сергій Безруков, якого назвали на честь Сергія Єсєніна, не грає ролі російського поета поза сценою у своєму особистому житті. Також екслюзивно від Сергія Безрукова ви почуєте слова віршів, які він написав більше 20 років тому, та дізнаєтеся про найближчі сценічні плани митця.

О 17:55 не пропустіть матч Української Прем'єр-ліги між командами "Ворскла" (Полтава) - "Кривбас" (Кривий Ріг). О 17:55 - 1 тайм, о 19:00 - 2 тайм.

Неділя 17 квітня:

О 13:45 програма "Ближче до народу" їде у Чорнобиль. Справжнє випробування на міцність для відомих і знаменитих. Які вони засипані та стерті із землі села? Секрети довголіття від найстарішого "самосела" зони відчуження 81-річної Ольги Михайлівни. Хто з публічних людей наважиться впритул підійти до реактора? 

О 15:55 дивіться на Першому двобій Української Прем’єр – ліги між командами "Таврія" (Сімферополь) - "Шахтар" (Донецьк). О 15:55 – 1 тайм, о 17:00 – 2 тайм.

У виконанні українських народних пісень в програмі "Фольк-music" о 19:30 позмагаються: народні колективи з Львівської, Запорізької і Полтавської та сучасні популярні виконавці. Львівська область буде представлена колективом "Баянчанка", який виконає пісню "Минають місячні ночі". Творчий колектив  "Гавричанко" із піснею "Ой, у лузі на узліссі" представить  Запорізьку область. Ансамбль "Джерело" з курортного міста Миргород, що на Полтавщині виконає композицію "Тиха вода". Ці народні пісні переспівають сучасні виконавці: Заслужена артистка України - Інеш, молода зірка Денні Кроус та гурт You Grane. Спеціальні гості студії – виконавці легендарної композиції "А я на морі" - гурт Mad Heads XL.

Іншою грандіозною спортивною подією неділі стане початок Чемпіонату Світу з хокею. Не пропустіть в неділю 17 квітня запеклий двобій між збірними Великобританії та України. Дивіться о 20:30 I період, о 21:20 II період, о 22:10 III період.

О 22:50 соціальне ток-шоу Першого Національного "Про що кіно?" підніме одвічне питання взаємини батьків і дітей. В рамках проекту дивіться фільм "Білий Олеандр" (2002). Режисер: Пітер Космінськи, у ролях: Мішель Пфайффер, Рене Зельвегер, Робін Райт, Терін Меннінг, Біллі Конноллі.

Спрагла помсти героїня картини "Білий Олеандр" художниця Інгрід Магнуссен отруює коханця за те, що він її покинув. Жінку засуджують до довічного ув'язнення. Незважаючи на розлуку, її п'ятнадцятирічна дочка Астрід не втрачає любові до матері. Дівчина готова піти на все, щоб звільнити маму.

Гості студії:

  • Наталія Лук'янова – директор Державної соціальної служби для дітей, сім'ї та молоді;
  • Тетяна Кондратюк – співголова ВДО "Служба захисту дітей", голова Національної ради жінок України, кандидат наук з державного управління;
  • Олександр Кузнєцов – психолог "Центру дитини", м. Київ;
  • Любов Шелехова – головний спеціаліст відділу соціальної роботи при Дніпровському районному центрі соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді м. Києва;
  • Георгій і Любов – сімейна пара, вихованці прийомних сімей та інтернатів;
  • Євген і Марина П'янкови – батьки-вихователі;
  • Ліліан та Олександр Діцул – батьки-вихователі. 

Відпочинь разом з Першим!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: