:
Загальна частка

Загальна частка "Про що кіно?" 17 квітня склала 3,0%

18 квітня 2011

В неділю, 17 квітня в програмі Савіка Шустера "Про що кіно?" мова йшла про одвічну тему взаємин батьків і дітей. Провідні експерти, батьки, представники соціальних служб та психологи розбиралися в проблемах сучасного виховання.

В рамках проекту було показано фільм "Білий Олеандр" (2002). Режисер: Пітер Космінськи, у ролях: Мішель Пфайффер, Рене Зельвегер, Робін Райт, Терін Меннінг, Біллі Конноллі. В якому героїня картини "Білий Олеандр" художниця Інгрід Магнуссен отруює коханця за те, що він її покинув. Жінку засуджують до довічного ув'язнення. Незважаючи на розлуку, її п'ятнадцятирічна дочка Астрід не втрачає любові до матері. Дівчина готова піти на все, щоб звільнити маму.

Загальна частка програми "Про що кіно?" цього дня склала 3,0%.

Сьогодні соціальний проект "Про що кіно?" є одним з небагатьох, яких піднімає актуальні проблеми розвитку сучасного суспільства. До студії запрошуються провідні експерти та фахівці, психологи та громадські діячі, представники соціальних служб та безпосередні учасники подій, які з власного досвіду розуміються на обговорюваній темі. Завдяки проекту "Про що кіно?" глядачі Першого можуть насолодитися якісними художніми фільмами, які мають актуальний підтекст та розібратися у певних проблемах сучасного суспільства. Різні точки зору, найрізноманітніші оцінки, проблеми, що турбують українців сьогодні, все це тільки на Першому Національному щонеділі в програмі "Про що кіно?".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: