:
Вся історія телебачення в документальному циклі

Вся історія телебачення в документальному циклі "Епоха Першого"

18 квітня 2011

В цьому році Національна телекомпанія України святкує ювілей. Рівно 60 років тому розпочалася історія українського телебачення – епоха Національної телекомпанії.

В своєму становлення телекомпанія, з якої і почало існування телебачення на терені України, пройшла безліч етапів.
Спеціально до Дня телебачення і святкування 60 річниці Національної телекомпанії України, Перший Національний презентує документальний цикл "Епоха Першого".

Глядачі Першого Національного зможуть побачити усю історію становлення і розвитку національного телебачення в Україні, починаючи від перших телевізійних сигналів і закінчуючи новітніми технологіями сьогодення. Разом з Першим Національним, ви маєте змогу зазирнути за лаштунки телебачення, побачити легендарних особистостей, дізнатися в яких умовах довелося працювати усім покоління, що створювали його. Ви дізнаєтесь як змінювалася назва каналу, які програми виходили впродовж цих 60 років і як соціально-політичні чинники впливали на канал.

Наразі розпочалася робота над проектом. І вже напередодні Дня телебачення глядачі Першого Національного зможуть побачити новий проект.

Перший Національний канал з глибокими традиціями і багаторічним досвідом, канал, який має за плечима цілу епоху – епоху українського телебачення.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: