:
Тетяна Недєльська:

Тетяна Недєльська: "Подаруйте дитині крила"

19 квітня 2011

1 травня о 20.30 соціальний проект Першого Національного "Хочу, щоб ти була" надасть шанс знайти сім'ю трьом вихованцям дитячого будинку. Ведуча програми Тетяна Недєльська розкаже: про цілеспрямованого і допитливого спортсмена Віталіка (16 років), талановиту художницю Надію (15 років) та оптимістку Лілію (11 років), яка мріє стати моделлю.

Програма "Хочу, щоб ти була" також познайомить телеглядачів з Тетяною та Олександром Кузнєцовими – вихователями дитячого будинку сімейного типу.

Щоб повніше представити кожного з героїв програми, Тетяна Недєльська поринула у світ їх інтересів.

Віталік, звичайно ж, повів гостю в спортзал. "У мене всі троє синів займаються таеквандо (улюблений вид спорту юнака), і я дуже хочу, щоб ти показав майстер-клас. Може, якогось прийомчика навчиш", – попросила ведуча.

Віталік із задоволенням показав кілька ударів. Але старатися не став. Вчасно зупинився. "Ти справжній джентльмен. І це більш цінне, ніж будь-які пояси", – похвалила хлопця Тетяна Недєльська.

Благородство Віталіка підкреслює і його вибір професії. "Спочатку я  хочу бути митником. Буду захищати батьківщину, щоб до нас не потрапляла контрабанда і наркотики. А потім обов'язково стану священиком. Хочу допомагати людям і творити добро", – поділився планами на майбутнє хлопець.

Надійка запросила ведучу до своєї майстерні. Показала малюнки. Як виявилося, всі її роботи не змальовані з натури. Надя спочатку вигадує сюжет, а потім втілює його на полотні. Юна художниця бачить світ у яскравих фарбах. У її роботах переважає життєствердний зелений колір. Дівчинка мріє про професію дизайнера.

В очах Лілі завжди посмішка і очікування дива. Вона мріє бути моделлю. Її кумир Наомі Кембел. Щоб підштовхнути Лілю до реалізації  мрії, Тетяна Недєльська провела з нею майстер-клас з формування правильної і красивої ходи.

Опинившись у багатолюдному домі Кузнєцових, ведуча програми "Хочу, щоб ти була" злегка розгубилася і пригадала класику: "Все змішалося в будинку Облонських (сміється). Так і у вас. Непросто все зрозуміти. Хто з вихованців вже залишив цей будинок і тепер заїжджає в гості? Хто тільки прибув? А хто тут прописаний постійно? Давайте розбиратися".

Розібравшись, з'ясували. Найстарша з вихованок Марина вже сама стала мамою. Тетяна та Олександр вважають її сина своїм онуком, і часто пораються з малюком.

Сьогодні Кузнєцови виховують: Феодору, Елізабет, Таню, Данила, Сашу, Діму. А також Любомира, якого офіційно усиновили.
"З Любомира у нас все і почалося. Ми з чоловіком мріяли про багатодітну сім'ю, але так і не змогли мати дітей. Вирішили всиновити хлопчика. А незабаром зрозуміли – чужих дітей не буває. Ми психологи за професією, і наше покликання в тому, щоб дарувати дітям тепло і любов. Дитині важливо, щоб її любили. І батьками вона називає тих людей, які турбуються про неї, навчають любові і добра", – коротко повідала сімейну історію мама Тетяна.

"Ліза, Даня і Дора з'явилися в будинку Кузнєцових буквально днями. Діти не тільки відчувають тут себе захищеними. Тетяна та Олександр подарували їм "крила", віру в добро. Кожна дитина мріє про маму, яка подарує їй тепло своєї душі. В Україні понад сто тисяч сиріт. Кожній з них потрібні батьки", – резюмувала Тетяна Недєльська.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: