:
Англія, Франція, Австрія і Азербайджан

Англія, Франція, Австрія і Азербайджан "проведуть" Міку Ньютон на "Євробачення"

20 квітня 2011

24 квітня на головній площі столиці - Майдані Незалежності - відбудеться грандіозний концерт, присвячений від'їзду Міки Ньютон на конкурс "Євробачення-2011", який цього року відбудеться в Дюссельдорфі (Німеччина).

Підтримати талановиту учасниць від України у великодню неділю приїде легендарний бойз-бенд "Blue", який в цьому році представляє Великобританію. Крім цього на Майдані виступлять учасники від Франції (Амаурі Вассіли), Австрії (Надін Бейлер), Азербайджану (дует "Eldar & Nigar"), Молдови ("Zdob si Zdub"). Артисти представлять свої конкурсні композиції.

Увесь концерт транслюватиметься в прямому ефірі Першого Національного каналу. Початок заходу о 20:00.

На головній сцені країни також виступлять популярні українські артисти: Олександр Пономарьов, Гайтана, Альоша, Руслана, Еріка, Віталій Козловський, Андрій Кравчук, Анастасія Приходько та інші.

Очікувана аудиторія заходу - більше 150 000 чоловік.

Перед початком концерту відбудеться прес-конференція всіх присутніх учасників (Україна, Англія, Франція, Азербайджан, Молдова), на якій вони поділяться ходом підготовки, подробицями відбору у своїх країнах і дадуть відповідь на питання журналістів.

Прес-конференція відбудеться о 16:00 в приміщенні клубу "D'Lux".

Акредитація для ЗМІ:

+38 063 347 92 33
+38 067 506 37 11
mika.director@gmail.com

Читайте також: