:
Перший відкриє глядачам

Перший відкриє глядачам "Магію цирку"

20 квітня 2011

З 25 квітня в ефірі Першого – вона навчить тебе літати високо над землею і оживляти усі неживі предмети єдиним дотиком, вона покаже як володіти кожним м’язом свого тіла та контролювати кожен порух диких звірів, вона передасть увесь спектр емоцій лише за мімікою обличчя та розвеселить тебе з першого погляду.

25 квітня о 11:00 (1 частина) та 18:05 (2 частина) "Магія цирку" увійде у твій дім через екран телевізора.  

В ефірі Першого Національного – унікальний проект-кастинг національного відбору нового телевізійного міжнародного шоу "Магія цирку".

"Магія цирку" - міжнародний проект, фінал якого відбудеться у Женеві (Швейцарія) у листопаді 2011 року. Маленькі артисти з різних циркових шкіл усієї Європи приїдуть до Швейцарії, щоб показати свій талант під куполом Цирку та розділити своє захоплення та пристрасть з однолітками й одночасно колегами по сцені.

Вперше в Україні наші маленькі циркачі також можуть позмагатися за право представляти нашу державу на фінальному конкурсі у Женеві.

Спостерігай за майбутніми зірками циркового світу в ефірі Першого Національного. З понад 100 учасників з 62 цирковими номерами буде обрано 5 переможців з яких EBU (Міжнародна мовленнєва спілка) обере три циркові номери, що будуть представляти Україну у фіналі шоу в Женеві.

На тебе чекає магічне шоу, за участі найяскравіших молодих талантів - клоунів, жонглерів, акробатів – а також визнаних майстрів циркового мистецтва.

Закохайся у магію. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: