:
Проводи Міки Ньютон підтримають радісний дух свята Великодня!

Проводи Міки Ньютон підтримають радісний дух свята Великодня!

20 квітня 2011

В неділю, 24 квітня християни святкуватимуть найважливіше свято – Великдень.

Цього дня, після сорокаденного посту, після недільної служби, що проходить в ніч з суботи на неділю, віруючі освячуватимуть паски, яйця та червоне вино.

Останній тиждень перед Великоднем названий страсним у пам'ять про останні дні земного життя Ісуса Христа, розпочинається у православних християн з понеділка і закінчується в день Воскресіння Христового. Найжорсткіші дні пасхального посту приходяться на два останні дні страсного тижня – п’ятницю та суботу. Вже в неділю, християни святкуватимуть Великдень – світлий день, який має глибокі церковні традиції.

Великдень – радісне свято! Цього дня, за християнськими традиціями, варто забути про сумні і скорботні думки, що супроводжували християн під час сорокаденного посту.

Концерт, присвячений проводам Міки Ньютон на "Євробачення-2011", стане чудовим доповненням до радісного святкового настрою, що пануватиме цього дня в християнському світі.

В неділю о 20:00 Україна проводжатиме Міку Ньютон на найпрестижніший європейський співочий конкурс – "Євробачення-2011". Адже вже за два тижні в Дюссельдорфі розпочнеться найвидовшіше шоу, якого Європа чекала цілий рік.
Пряму трансляцію проводів Міки Ньютон можна буде побачити на Першому Національному о 20:00 та о 21:40 (після випуску "Підсумків тижня" о 21:00).

Підтримати талановиту учасниць від України у великодню неділю приїде легендарний бойз-бенд "Blue", який в цьому році представляє Великобританію. Крім цього на Майдані виступлять учасники від Франції (Амаурі Вассіли), Австрії (Надін Бейлер), Азербайджану (дует Eldar & Nigar), Молдови (Zdob si Zdub). Артисти представлять свої конкурсні композиції.

На головній сцені країни також виступлять популярні українські артисти: Олександр Пономарьов, Гайтана, Альоша, Руслана, Еріка, Віталій Козловський, Андрій Кравчук, Анастасія Приходько та інші.

Тож проведіть цей день разом з Першим Національним.

Вболівайте за нашу конкурсантку на "Євробаченні-2011". Підтримайте Міку Ньютон на концерті, що відбудеться на головній площі країни.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: