:
Сергій Кирієнко став гостем програми

Сергій Кирієнко став гостем програми "Глибинне буріння"

20 квітня 2011

Гостем програми "Глибинне буріння" з Андрієм Пальчевським став екс-прем'єр-міністр Російської Федерації, Генеральний директор Державної корпорації з атомної енергії "Росатом" Сергій Кириєнко.

В рамках програми обговорювалися питання безпечного використання атомної енергії у світі, порівнювалися причини, наслідки та масштаби двох найбільших аварій в сфері мирного атому – на Чорнобильській АЕС 26 квітня 1986 року та на АЕС поблизу Фукусіми у березні 2011 року.

Під час запису програми Сергій Кириєнко розповів, чи безпечно рибалити у водосховищі атомної електростанції, чому склянка віскі радіаційно "брудніша" за водопровідну воду в Токіо та що чекає забруднені території навколо пошкоджених реакторів в Японії у найближчі роки.

Програма "Глибинне буріння" побудовано у вигляді діалогу з відомими сучасниками та визначними особистостями.

Нестандартний погляд на проблеми, які хвилюють сьогоднішнє суспільство, та жвава дискусія, що торкається найглибших аспектів обговорюваної теми, – все це ви зможете побачити в ефірі "Глибинного буріння" з Анрієм Пальчевським. Гості програми - відомі в Україні та за її межами люди: інтелектуали, лідери думок, письменники, режисери, актори, бізнесмени, мислителі, науковці.

Слідкуйте за новинами та дивіться ексклюзивні матеріали на сторінці проекту на Facebook - www.facebook.com/GlibinneBurinna.  Реагуйте на короткі повідомлення автора проекту "Глибинне буріння" Андрія Пальчевського та залишайте коментарі у Twitter на сторінці http://twitter.com/GlibinneBurinna. Найкращі повідомлення з Twitter потраплять в ефір Першого Національного під час виходу програми.  

"Глибинне буріння" є соціальним та інноваційним проектом. У рамках унікального проекту Першого Національного в мережі Інтернет доступна спеціально адаптована для людей з вадами слуху версія програми. Сурдоперекладач – Лада Соколюк.   

Сайти проекту — http://gb.1tv.com.ua, glibinne-burinna.com.ua

Cергій Владиленович Кириєнко (нар. 26 липня 1962 року, Сухумі, Абхазька АРСР) — російський державний і політичний діяч, з квітня по серпень 1998 року — Голова Уряду Російської Федерації. Голова державної корпорації з атомної енергії "Росатом".
В 1986—1991 роках — секретар комітету ВЛКСМ заводу; перший секретар Горьківського обкому ВЛКСМ;
В 1991—1997 роках — працював в сфері підприємництва ,фінансів та бізнесу; генеральний директор акціонерного товариства "Концерн АМК"; голова правління банку "Гарантія"; президент нафтової компанії "НОРСІ-ОЙЛ";
В 1997—1998 роках — перший заступник міністра, міністр палива і енергетики Російської Федерації;
В 1999—2000 роках — депутат Державної Думи. Лідер фракції "Союз правих сил";
З 2001 року – голова державної комісії РФ з хімічного роззброєння;
З 2005 року Голова Федерального агентства з атомної енергетики (Росатома);
З 2007 року Генеральний директор Державної корпорації "Росатом".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: