:
На Великдень Перший покаже два документальні фільми

На Великдень Перший покаже два документальні фільми

21 квітня 2011

В понеділок, 25 квітня о 20:15 (1 серія) і о 23:00 (2 серія) дивіться на Першому Національному документальний фільм "Пасха".

Колись перші християни святкували Пасху разом з іудеями, сьогодні їх календарі співпадають зрідка. Але, в особливі роки, їх шляхи перетинаються. Чому?

Усі хитросплетіння історії. Усі загадки Таємної вечері. Нові відкриття біблеїстів і вчених.

Що сьогодні святкують іудеї? Що головне у святкуванні християн різних конфесій? Уся історія свята Великодня від древніх часів - до нинішніх днів. У новому дослідницькому фільмі: "Пасха" Філософія. Традиції. Божий Задум.

Зйомки фільму відбувались на території Ізраїлю та України.

Також у святкові дні дивіться на Першому Національному документальний фільм "П'яте Євангеліє".

Вивченням Турінської Плащаниці займаються сотні років. Для одних - це цікавий артефакт. Для інших - велика святиня. Одні вважають її середньовічною підробкою, інші - свідком великих подій.

Якими новими відкриттями володіють сьогодні вчені? Якими були останні хвилини життя Ісуса Христа? Про що може розповісти Його похоронний саван?

Нові факти. Гучні сенсації. І тихе поклоніння.

В новому документальному фільмі: "П'яте Євангеліє".

Зйомки фільму відбувалися у Ватикані та Туріні.

Виробництво: Синодально-інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: