:
Йдуть переговори щодо трансляції Формули-1 на Першому Національному

Йдуть переговори щодо трансляції Формули-1 на Першому Національному

24 квітня 2011

На 2011 рік бюджетною програмою Першого Національного не передбачена купівля прав на трансляцію Формули-1. Проте, неодноразові звернення телеглядачів і шанувальників королівської гонки посприяли пошуку альтернативного рішення з боку керівництва Першого Національного.

Між Федерацією Автоспорту Україні на чолі з Євгеном Червоненком, і генеральним директором НТКУ Єгором Бенкендорфом були досягнуті домовленості про довгострокову співпрацю і не тільки по відношенню до Інтерконтинентального чемпіонату з ралі "IRC", трансляції якого заплановані найближчим часом.

На даний момент компанією "Червоненко рейсинг" ведуться серйозні і продуктивні переговори з придбання прав на трансляцію Формули-1. Самі трансляції Формули-1 можуть бути показани Першим Національним завдяки небайдужому відношенню і активної позиції пана Червоненка щодо популяризації автоспорту в Україні. Зусилля Євгена Червоненка по відношенню до розвитку автоспорту в Україні, а саме ралійної дисципліни призвели до гідних результатів, таким як проведення Міжнародного етапу з ралі у м. Ялта вже цього літа.

На даний момент керівництво каналу, вболівальники та шанувальники світового спортивного видовища залишаються в очікуванні успішних результатів переговорів компанії "Червоненко рейсинг" і підтвердження щодо трансляцій з Гран Прі Туреччина 8-го травня 2011 року на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: