:

"Глибинне буріння": Анастасія Заворотнюк про різницю між українськими та російськими жінками

27 квітня 2011

Гостею програми "Глибинне буріння" з Андрієм Пальчевським cтала відома акторка театру і кіно, телеведуча Анастасія Заворотнюк.

Андрій Пальчевський та Анастасія Заворотнюк намагалися з'ясувати, в чому різниця між українськими та російськими жінками, чому недостатньо конкуренції між чоловіками за жінок в Україні та який сценічний образ найбільше підходить акторці. В рамках програми Анастасія Заворотнюк розповіла про свої найближчі творчі плани та розповіла, чому жінкам необхідно вчитися для уникнення неприємностей в житті.

Програма "Глибинне буріння" побудовано у вигляді діалогу з відомими сучасниками та визначними особистостями.

Нестандартний погляд на проблеми, які хвилюють сьогоднішнє суспільство, та жвава дискусія, що торкається найглибших аспектів обговорюваної теми, – все це ви зможете побачити в ефірі "Глибинного буріння" з Анрієм Пальчевським. Гості програми - відомі в Україні та за її межами люди: інтелектуали, лідери думок, письменники, режисери, актори, бізнесмени, мислителі, науковці.

Слідкуйте за новинами та дивіться ексклюзивні матеріали на сторінці проекту на Facebook - www.facebook.com/GlibinneBurinna.  Реагуйте на короткі повідомлення автора проекту "Глибинне буріння" Андрія Пальчевського та залишайте коментарі у Twitter на сторінці http://twitter.com/GlibinneBurinna. Найкращі повідомлення з Twitter потраплять в ефір Першого Національного під час виходу програми.  

"Глибинне буріння" є соціальним та інноваційним проектом. У рамках унікального проекту Першого Національного в мережі Інтернет доступна спеціально адаптована для людей з вадами слуху версія програми. Сурдоперекладач – Лада Соколюк.   

Сайти проекту — http://gb.1tv.com.ua, glibinne-burinna.com.ua

Довідка:

Анастасія Заворотнюк (народилася 3 квітня 1971 року Астрахані, Російська Федерація) - заслужена артистка Росії, акторка театру і кіно, телеведуча.

Нагороди:
2005 - Лауреат премії Золотий Остап "За кращу жіночу комедійну роль" за роль в ТВ-серіалі "Моя прекрасна няня"
2005 - Лауреат премії Обкладинка Року "Відкриття року"
2005 - Лауреат премії "Top X Sexy" "Найсексуальніша акторка"
2005 - Лауреат премії ТЕФІ "Виконавець жіночої ролі в телевізійному фільмі/серіалі" за роль в ТВ-серіалі "Моя прекрасна няня"
2005 - Лауреат премії "Жінка року Glamour" в номінації "Телевізійна акторка року"
2005 - Лауреат премії "Золота сімка" в номінації "Вітчизняна акторка секс-символ"
2006 - Лауреат премії "Теленеделя" в номінації "Краща телеактриса року"
2006 - Заслужена артистка Росії.
2007 - Лауреат премії "Золота сімка" в номінації "Краща акторка".
2007 - Лауреат премії ФСБ в номінації "Акторська робота" за роль офіцера ФСБ в художньому фільмі "Код Апокаліпсиса".
2008 - Лауреат премії "Золота сімка" в номінації "Краща акторка".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: