:
Перше весілля світу на Першому

Перше весілля світу на Першому

28 квітня 2011

"Лорд Чемберлен за розпорядженням королеви запрошує... на весілля Його Королівської високості принца Вільяма Уельського з міс Кетрін Міддлтон у Вестмінстерському абатстві в п'ятницю, 29 квітня, 2011, о 11:00", - таке запрошення на справжнє королівське весілля на тонкому білому картоні з позолотою і монаршим вензелем отримали лише обрані.

Завдяки Першому Національному, серед них будете і ви.

29 квітня на Першому - найбільш очікувана подія світу, найдорожче весілля світу, найелітарніший прийом світу - весілля другого спадкоємця британського трону, Його Королівської високості принца Вільяма Уельського і міс Кетрін Міддлтон.

Дві тисячі гостей запрошені на вінчання, 600 щасливчиків - на урочистий прийом королеви Великобританії Єлизавети ІІ, 300 обраних - на обід і бал у Букінгемському палаці. Більше 40 августійших представників королівських будинків Європи, понад 200 представників уряду, топопові знаменитості світу музики, кіно та спорту. Ви побачите те ж, що і вони, і навіть більше.

11:45 - Церемонія вінчання у Вестмінстерському абатстві, у присутності членів королівської сім'ї, починаючи з далеких родичів монарха і закінчуючи батьком нареченого - першим спадкоємцем престолу принцом Уельським Чарльзом і його дружиною герцогинею Корнуольською Каміллою, а також королевою Великобританії Єлизаветою II і її чоловіком герцогом Единбурзьким. Церемонію проведе духовний глава Англіканської церкви архієпископ Кентерберійський Роуен Вільямс.

12:30 - З абатства молодята в старовинній кареті у супроводі ескорту кінних гвардійців відправляться до Букінгемського палацу - через Парламентську площу, Уайтхолл, Парадний плац Королівської кінної гвардії і Молл. Під час поїздки новоспечене подружжя вітатимуть сотні тисяч жителів і гостей Лондона і 2 мільярди телеглядачів.

15:30 - Вже в Букінгемському палаці Вільям і Кейт вийдуть на балкон, щоб привітати присутніх, а потім попрямують на урочистий прийом, що влаштовується королевою Великобританії Єлизаветою II.

Повтор - 30 квітня о 19:20 і 21:45.

Побачте фінал історії про Попелюшку своїми очима. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: