:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

29 квітня 2011

Надзвичайна погода надворі може сперечатися надзвичайністю лише з ефіром Першого. Цей уїк-енд на Першому буде унікальним.

Субота

О 13:00 – в інтелектуальному проекті "Глибинне буріння" голова "Росатома" Сергій Кірієнко дискутуватиме з Андрієм Пальчевським про міфи та реалії роботи сучасних атомних станцій, систему безпеки і приховування інформації. Дізнайся, чи безпечно рибалити у водосховищах АЕС?

О 13:30"Чотири танкісти і собака" у тринадцяте  докажуть, що дружба, безстрашність та радісний настрій допоможуть виплутатися із неприємностей навіть під час війни. Не пропустіть о 14:24 – 14 серію.

Боротьба за елітний титул краси в унікальному телепроекті "Королева по-українськи" продовжиться о 15:25. Такою гарною твоя субота ще не була.

А боротьба за елітний титул української футбольної першості між "Металург" - "Арсенал" продовжиться о 15:55 (1-й тайм) та 16:55 (2-й тайм).

О 18:00 проект "Феєрія мандрів" помандрує по Севастополю. Не пропусти приглянути затишну місцинку для літнього відпочинку на українській Рив’єрі!

19:20 та 21:45 – повтор королівського весілля Принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Побач фінал історії про Попелюшку на власні очі, а також не прогав шанс знайти принца або принцесу і собі – на дійстві будуть представники більш ніж 40 королівських династій Європи.

Неділя

Тільки він знає як це – шалені вихідні. Цього разу Тімур Мірошніченко поведе тебе святкувати 1 травня на пікнік до міста-привида. Хто досі живе та працює неподалік ЧАЕС? Що відбувається на станції сьогодні? Дізнайся "Як це?" - бути сталкеромо 9:05.

О 11:00 Свята Меса проголошення блаженним Папи Йоана Павла ІІ під проводом Папи Римського Бенедикта XVI. 10 років тому Папа Йоан Павло ІІ приїжджав до України. І зараз ми з усім світом вітаємо його возведення в ранг святого.

О 15:50 (1 тайм) та 16:55 (2 тайм) своїми силами на футбольному полі мірятимуться "Ворскла" та "Зоря". Нехай переможе найсильніший!

О 17:55 в концептуальному ток-шоу "Про що кіно?" фільм "Чамскраббер" (англ. The Chumscrubber) - чорна комедія початківця американського режисера Ар'є Посіна. В студії Савіка Шустера - обговорення  наркозалежності та злочинів у підлітковому середовищі, а також  взаємовідносин батьків і дітей.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: