:
Сайт Першого Національного став ще мобільнішим

Сайт Першого Національного став ще мобільнішим

29 квітня 2011

Відтепер весь відеоконтент офіційного сайту Першого Національного каналу і його піддоменів (sport.1tv.com.ua, gb.1tv.com.ua, circus.1tv.com.ua, eurovision.on-1.tv, ta.1tv.com. ua, pidsumky.1tv.com.ua, patriarch.1tv.com.ua, fifa.1tv.com.ua) доступний не тільки з Вашого комп'ютера, а також із iPhone, iPad, iPod і смартфонів, створених на платформі Android.

Сучасний ритм життя стимулює прискорювання, і багато чого з того, що раніше було домашнім "ритуалом", ми тепер робимо "на бігу". Мобільний телефон, у свою чергу, вже давно вийшов за рамки виключно засобу зв'язку, виконуючи функції комп'ютера, телевізора або книги. Ось і тепер, завдяки технічному рішенню на базі технології HTML 5, всі відео сайтів домену 1tv.com.ua, в тому числі і онлайн-мовлення, доступне для щасливих володарів iPhone, iPad, iPod і смартфонів в будь-який зручний час. А головне, не потрібно встановлювати ніяких додаткових програм. Все просто - варто лише скористатися звичайним браузером.

Відеогалереї сайтів Першого - різноманітні за своїм тематичним наповненням. На 1tv.com.ua ви знайдете все - від актуальних новинних репортажів про події в Україні та у світі, створених журналістами щоденної програми "Підсумки дня", до рецептів "шеф-кухаря" Михайла Поплавського та гарячих обговорень нагальних проблем у студії одного з найбільш популярних політичних ток-шоу країни "Шустер. Live". Спортивні вболівальники  оцінять відеорозділ на sport.1tv.com.ua - адже про забиті голи і шайби тепер можна не тільки читати, але й на власні очі насолодитися цими переможними моментами. Крім того, Євробачення-2011 не за горами і прийшов час "познайомитися" з конкурентами нашої Міки Ньютон ближче.

У 21 столітті екран телевізора став "мобільним". Ви використовуєте нові технології, ми - намагаємося не відставати від вас. Дивіться Перший - будьте першими!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: