:
Міка вперше заспівала в Дюссельдорфі

Міка вперше заспівала в Дюссельдорфі

04 травня 2011

3 травня представниця від України на "Євробаченні-2011" Міка Ньютон провела свою першу репетицію на головній сцені Європи - Düsseldorf's Arena.

Міка залишилася задоволена якістю звуку: "Це так захопливо! Сподіваюся, що в усьому залі такий же гарний звук. Мені дуже подобається співати в живу".

Підтримувати ангельську атмосферу на сцені Мікі буде допомагати Ксенія Симонова - переможниця шоу "Україна має талант". Художниця, чиї проникливі "живі" малюнки на піску підкорили мільйони українських глядачів і мільйони користувачів Youtube створить унікальний малюнок для пісні "Ангел", відповідно до своїх відчуттів.

Радіючи з підтримки і дякуючи своїй команді, на конференції в Дюссельдорфі Міка все ж зізналася, що "буде складним завданням координувати енергії двох художників на сцені".

Стало відомо також і про вбрання, в якому український ангел вийде на сцену 12 травня - довга сукня, з оперенням на плечах. "Вона зроблена повністю вручну, спеціально для мене і за моїм дизайном", - поділилася Міка Ньютон.

Побачити все це на власні очі глядачі Першого зможуть вже 12 травня о 22:00 в ексклюзивній прямій трансляції головного пісенного конкурсу Європи - "Євробачення-2011".

Дивись яскраві виступи й інших учасників конкурсу - 10 травня 22:00 - I півфінал, і фінал - 14 травня в 22:00.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: