:

"Легко бути жінкою" віддає призи в гарні руки кулінарних геніїв і екстремалок

04 травня 2011

Тепер твій ранок стане ще веселішим! Тала Калатай, Тетяна Гончарова, Ольга Сумська, Інна Цимбалюк, Ірина Антонович та Галина Янішевська вирішили підняти настрій українок не тільки віртуальними сюрпризами, але й цілком реальними подарунками. Варто всього лише продовжувати зустрічати кожен ранок з компанією цих невгамовних ведучих, пити з ними каву, обговорювати новини, розмовляти по телефону - і отримувати значні призи.

Вже 11 травня відбудеться розіграш подарунку місяця - плазмового телевізора, а 12 травня - скутера!

Не пропусти ні хвилини ток-шоу, і не забудь написати нам свій телефонний номер, адже ми будемо оголошувати результати і дзвонити переможцям у прямому ефірі.

Ще не встигла взяти участь у конкурсі? Час ще є - до 10 травня ми чекаємо твоєї ініціативи.

Отримати приз, як і все у цьому шоу - легко. Вибери стратегію для себе.

Якщо ти розумна - додзвонився у студію, поговорити з ведучими, дай відповідь на легке питання по темі програми - і забирай свій приз - від прасочки для волосся до пральної машини!

Якщо ти смілива і креативна - поділися своїми кулінарними вміннями та вигравай подарунок місяця - плазму. Надсилай свій жіночний рецепт кулінарного шедевру на адресу kisa@ntu.ua - і проведи майстер-клас з готуванні улюбленої страви в студії "Легко бути жінкою"!

А якщо ти обожнюєш екстрим - дивись "Легко бути жінкою", дізнайся правила гри і отримай свій ну дуже жіночний скутер!

І ще одна новина від "Легко бути жінкою" - найжіночніші, найбезпосередніші та найкрасивіші жінки тепер заполонили і соціальні мережі. Шукай офіційні групи "Легко бути жінкою" в Facebook і Вконтакте - ділись новинами, побажаннями, рецептами та секретами легкого і красивого життя і, звичайно, спілкуйся з ведучими "Легко бути жінкою".

Жінкам все дається з легкістю. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: