:
Парад проектів до Дня Перемоги: дивіться 5 травня

Парад проектів до Дня Перемоги: дивіться 5 травня

04 травня 2011

День Перемоги все ближче і ефір Першого - все більш насиченіше - спеціальними проектами, фільмами, програмами і роликами до цього Великого свята. Починаючи з сьогоднішнього дня на сайті Першого ти зможеш дізнатися про те, які проекти можна побачити в ефірі завтра.

5 травня в ефірі Першого - такі проекти:

10:00 - "Легко бути жінкою" почне ранок як завжди - з позитиву. Чарівні ведучі найжіночнішого ток-шоу країни знайдуть хороші моменти навіть часів війни. Чи можуть пригадати щось хороше ті, чиє дитинство було обпалено війною?

10:45 - Х/ф "Невідомий солдат" (3 серія). Фільм знятий за однойменною повістю і сценарієм Анатолія Рибакова, є продовженням телефільму "Канікули Кроша". Не потрапивши до інституту, Сергій Крашенинников приїжджає до діда в невелике містечко і влаштовується працювати в дорожній будівельній бригаді. У ході робіт будівельники знаходять солдатську могилу. Сергію доручають з'ясувати особу загиблого. Розповідь йде паралельно двома сюжетами - в теперішньому часі і під час війни.

12:20 "Машенька" - фільм про те, на що здатна любов. Маша і Олексій любили один одного, та легковажний Олексій не зумів зберегти свою любов. Вони розлучилися і знову зустрілися лише через роки, на фронті. Тільки тоді Олексій зрозумів, яким скарбом для нього була Машенька. Але війна знову розлучила їх.

13:35 "Якщо ворог не здається" - стрічка про блискучу операцію, проведену радянським керівництвом на початку 1944 року - знамениту Корсунь-Шевченківську битву, після перемоги в якій для Радянської армії відкрився вихід на Балкани.

16:05 і 17:05 - дві серії підряд культового серіалу про бойові будні танка "RUDY" і його екіпажу - "Чотири танкісти і собака".

День Перемоги - не свято одного дня. Це свято поколінь. Згадай це. На Першому.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: