:
Парад проектів до Дня Перемоги: дивіться 6 травня

Парад проектів до Дня Перемоги: дивіться 6 травня

05 травня 2011

День Перемоги все ближче і ефір Першого - все більш насиченіше - спеціальними проектами, фільмами, програмами і роликами до цього Великого свята. Відтепер на сайті Першого ти зможеш дізнатися про те, які проекти можна побачити в ефірі завтра.

6 травня в ефірі Першого - такі проекти:

10:50 - актуальне жіноче шоу "Легко бути жінкою" влаштує романтичний ранок. Мова піде про одне з найсильніших і найбільш оспіваних почуттів - фронтове кохання. Почуйте найнеймовірніші романтичні історії та справжні почуття з вуст тих, хто пережив їх під кулями.

12:15 - Х/ф "Жди меня" - стрічка про фронтову дружбу і кохання. Три друга: журналіст Міша Вайнштейн і два пілоти- Микола Єрмолов та Олексій Панов, пообіцяли один одному зустрітися після війни. Одного з них незабаром вважатимуть загиблим. Але його дружина буде вірити і чекати. І дочекається його.

13:50 - Т/с "Від Бугу до Вісли" (2 серія) - завершення кіноепопеї "Дума про Ковпака". Картина оповідає про останній рейд української партизанської дивізії імені С.А. Ковпака під командуванням П.П. Вершигори в тил німців у 1943-1944 роках, вихід її до державного кордону СРСР і Польщі.

День Перемоги - не свято одного дня. Це свято поколінь. Згадай це. На Першому.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: