:
Вчимо українську в онлайні

Вчимо українську в онлайні

06 травня 2011

Відтепер унікальна методика навчання як гарно говорити українською на сайті Першого!

Мова очей, мова тіла, мова жестів... Ці знаки, запевняють психологи, розкривають усі наші приховані наміри. Та на них зважають не усі, а от розмовна мова – найпершою вказує на те, якою є людина. За останніми дослідженнями у 78% відсотках саме мова впливає на перше враження про людину.

Неправильно вжите слово може зробити з мовця невігласа, а інколи і повністю змінити значення сказаного. Тож які слова вживати і коли їх вживати доречніше, щоб не потрапити в халепу? Як зробити мову союзником, а не ворогом?

З Першим Національним це – просто!

Спеціальний проект Першого "Запам’ятай" авторська методика Анатолія Васяновича допоможе запам’ятати і без проблем орієнтуватися в найбільш уживаних і найбільш суперечливих, найоригінальніших і найбуденніших словах та висловах.

Відтепер на офіційному сайті Першого  - унікальний аудіокурс "Запам’ятай": кожен запис – міні-урок, простий і не переобтяжений граматичними правилами.

Хочеш розмовляти чистою українською мовою – просто слухай і запам’ятовуй!

 

 

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: