:
Переможний уїк-енд на Першому

Переможний уїк-енд на Першому

06 травня 2011

Свята вже так близько... І уїк-енд на Першому також! А отже, на тебе чекає чимало нових телесюрпризів!

Субота

О 12:30 у "Глибинному бурінні" - ректор московського державного університету Віктор Садовничий дискутуватиме з Андрієм Пальчевським про знання, яких не вистачає людству, аби протистояти викликам природи; за якими спеціалістами ганятимуться роботодавці у найближчі роки та що є точнішим за ДНК.

О 14:00 – найдрайвовіша спортивна подія весни – пряма трансляція Формула-1. Гран-прі Туреччини.  187 країн світу дивляться вінець автоспорту - "Формулу-1" і відтепер українці теж отримають таку можливість.

О 15:30музична комедія "Повітряний візник". Льотчик Баранов закохується у співачку Наталку Куликову.  Але починається війна, і Баранова направляють на один з тилових аеродромів. Одного разу, виконуючи завдання з перевезення вантажів на фронт, Баранов втратив орієнтацію в тумані. Рятує льотчика голос коханої по радіо...

О 17:55 твій телевізор запалять футбольні пристрасті Української Прем'єр-ліги. На полі у поєдинку зійдуться "Шахтар" та "Металург". О 18:55 – не пропусти другий тайм.

О 20:10 – концертна програма найбільшого і найвизначнішого військового ансамблю Росії - ансамблю МО Росії ім. Олександрова.

Неділя

О 9:00 - святкові Богослужіння під проводом Святійшого Патріарха Кирила.

О 10:40 – Х/ф "Був місяць травень" - перші мирні дні після капітуляції Німеччини на фермі заможного фермера Рашке. Життя йде помірно і тихо. Аж поки "у гості" не приходять в’язні концтабору. Вони працюють на Рашке, а на його совісті – не одна смерть.

О 12:30 – військова драма "Хлопець з нашого міста". Саратовський хлопець Сергій Луконін вирушає на війну в Іспанію, де потрапляє в полон до німців і видає себе за француза, але вони, упізнавши його за акцентом, намагаються змусити зізнатися, що він росіянин. Проте, Сергій зміг втекти. У 1941 році починається війна і він, як і мільйони людей опиняється на фронті, де зустрічається зі старим знайомим - німцем, що допитував його в Іспанії.

О 13:50 – за Першість України з футболу боротимуться "Севастополь" і "Оболонь".

О 16:00 – трансляції найочікуванішої спортивної події сезону – Формули-1. Гран-прі Туреччини. Аудиторія змагання – 150 мільйонів глядачів. Тепер українці - серед них.

О 17:55 – в соціальному ток-шоу "Про що кіно?" дискусія на тему – бої фанатських угрупувань і протистояння світоглядів на прикладі фільму "Фанати".

О 20:20 – проект "Людмила Гурченко. Пісні війни". 9 травня виповнюється рівно 66 років з Дня Великої Перемоги, і - 40 днів, як немає з нами Людмили Марківни Гурченко. Але залишилися пісні, в яких Велика Актриса співає про Велику Перемогу.

О 21:40перший за 45 років телепоказ стрічки "Хто помре сьогодні?" Віктора Греся. Невелика короткометражка - чорно-біла, без будь-яких діалогів - викликала такий резонанс, що навіть заради цього варто її подивитися.

Понеділок 9 травня

Почнеться святкування зі згадування розкішних військових парадів 2010 року.

О 7:00 Військовий парад 2010р. до Дня Перемоги з Червоної площі у Москві

О 8:15 - Військовий парад 2010 р. до Дня Перемоги з Майдану Незалежності у Києві

Після випуску "Підсумків тижня" -  включення з урочистостей Дня Перемоги з різних міст, і навіть - країн.

10:00 - Урочистості з нагоди святкування Дня Перемоги. (трансляція з Майдана Незалежності та Хрещатика).

11:20 - Урочистості з нагоди святкування Дня Перемоги у Москві.

12:20 - Урочистості з нагоди святкування Дня Перемоги у Харкові.

14:25 - Музичний фільм "Великий День Перемоги"

15:35 - концерт "Подвигом вашим живемо", присвячений учасникам та ветеранам Великої Вітчизняної війни. Зірки виконають улюблені народом пісні воєнних і післявоєнних років.

19:00 - Концертна програма до Дня Перемоги з Харкова

З Днем Перемоги! І перемог Вам цього уїк-енду!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: