:
На

На "Євробаченні" від України виступить Посол Миру

10 травня 2011

Рада Міжнародного комітету захисту прав людини схвалила рішення про призначення Міки Ньютон Послом Миру за її роботу у сфері захисту прав дітей, волонтерство та активну благодійну роботу із дитячими будинками по всій території України.

Про це у своєму зверненні повідомив голова Міжнародного комітету Ігор Данілов. Він закликав всіх закордонних українців та партнерів організації в Європі підтримати своїм СМС голосуванням Міку Ньютон, яка сприятиме покращенню іміджу країни на міжнародній арені. "Мільйони українців, які проживають у Європі, повинні підтримати Україну на "Євробаченні". 12 і 14 травня ми побачимо виступ Міки Ньютон на головній сцені ПКЄ 2011 - Еспрі Арені в Дюссельдорфі. Давайте своєю підтримкою допоможемо їй гідно представити Україну в Європі!", - заявив Ігор Данілов у відкритому листі до закордонних українців.

Як повідомляє офіційний представник Міки Ньютон її ця новина застала після другої репетиції. "Як член Міжнародного комітету захисту прав людини я добре знайома з його діяльністю і сама беру активну участь у його заходах. Для мене велика честь отримати таке високе звання, але не менш значимою для мене є інша нагорода - вдячні посмішки хворих і одиноких діток, які позбавлені радості сімейного спілкування", - розповіла Міка.

Партнерка Міки Ньютон на сцені цьогорічного "Євробачення" художниця пісочної анімації Ксенія Симонова також допомагає дітям, позбавленим батьківської опіки. Вона сама повністю утримує міський сиротинець у Сімферополі, де під її опікою перебувають 45 дітей.  

Міка заявила, що для неї дуже важливо відчувати підтримку її виступу на конкурсі. "Перебуваючи на "Євробаченні" в Дюссельдорфі, я не втрачаю зв'язок зі своїми прихильниками. Тут я знайшла багато нових друзів. Приємно, що багато українців є серед співробітників, які забезпечують організацію проведення "Євробачення", і ще мільйони, які по всій Європі будуть вболівати за успіх України на цьому пісенному конкурсі".

Вона подякувала голові Міжнародного комітету захисту прав людини за його звернення до закордонних українців і пообіцяла зробити все можливе, щоб Україна була гідно представлена на ПКЄ і змогла завоювати серця європейців.

Міжнародний комітет захисту прав людини об’єднує 228 неурядових організації в Україні, має 47комісаріатів у іноземних державах: Росії, США, Великобританії, Австрії, Чехії, Індії та інших.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: