:

"Євробачення-2011" на Першому: відчуй, як б’ється серце Європи

10 травня 2011

Вже сьогодні розпочнеться найочікуваніший пісенний конкурс Європи – "Євробачення-2011".

Масштабна підготовка до самого дійства та його трансляцій вже ведеться на повну.

Господарями сцени "Еспріт Арени" будуть Джудіт Рейкерс, Стефан Рааб и Анке Енгельке – популярні обличчя на німецькому телебаченні.

Анке Енгельке народилася в Канаді, знає три мови: німецьку, англійську, французьку. На німецькому екрані з'являлася з 12-річного віку. Взагалі вона актриса, але часто веде різні шоу і, до речі, співає.     

Джудіт Рейкерс – справжній Цезар німецького медіапростору. Вона веде новини на одному з провідних німецьких каналів, популярне ток-шоу, а також програму на радіо.     

Стефан Рааб - єдиний чоловік у цій трійці - не вперше веде "Євробачення". До того ж, він є наставником Олени - переможниці "Євробачення-2010". Стефан, крім іншого, веде кілька розважальних шоу на німецькому каналі.

Зі студії Першого Національного 14 травня глядачів вітатимуть Тетяна Гончарова та Ігор Посипайко. Коментувати події конкурсу для всієї України будуть Тимур Мірошниченко та Тетяна Терехова.

Дивись прямі трансляції І півфіналу – 10 травня о 22:00, ІІ півфіналу (і підтримуй Міку Ньютон, яка виступить 6-ою) – 12 травня о 22:00, а також фіналу грандіозного європейського конкурсу – 14 травня о 22:00 і відчуй, як б’ється серце Європи! На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: