:
Олександр Рибак:

Олександр Рибак: "Міка Ньютон дуже подобається моїй мамі"

11 травня 2011

Вчорашній день для Міки Ньютон був неймовірно насиченим, попри те, що репетицій в Арені не було. З самого ранку Міка разом з Ксенією Симоновою вже сиділи в затишному кафе в центрі Дюссельдорфа, саме там артистки упродовж чотирьох годин спілкувалися з журналістами. Абсолютно несподіваною стала зустріч Міки Ньютон і представника Боснії і Герцеговини Діно Мерліна. Боснієць захопився стилем українки і запросив на чашку чаю.

Відразу після інтерв'ю і зйомок Міка поїхала в готель, де її чекали українські журналісти. Там, нашвидку переодягнувшись для вечірнього заходу, артистка вийшла в репетиційний зал, де разом з Ксенією вони провели репетицію номера. Співачка із задоволенням переймала деякі рухи і навички, щоб зрозуміти, як Ксенії вдається з такою швидкістю і майстерністю малювати пісочні картини.

Увечері Міку Ньютон змогли побачити і почути гості ізраїльської вечірки, яку, в одному з кращих нічних клубів, організували представники Дани Інтернешнл. Саме там Міка зустрілася з переможцем "Євробачення-2009", Олександром Рибаком. Артист розповів, що давно знайомий з творчістю Міки, і вона сама дуже подобається його мамі. "Міка, ти подобаєшся моїй мамі. Коли вона побачила твій виступ, то сказала, що це співає справжня співачка. Щасти тобі", - побажав Олександр.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: