:
Сьогодні на

Сьогодні на "Євробаченні" виступатиме Міка Ньютон

12 травня 2011

Найсучасніші технології головного майданчику "Євробачення 2011" Еспрі Арени дозволили українській художниці пісочної анімації Ксенії Симоновій вивести свій магічний виступ на новий рівень. Пісенний конкурс "Євробачення" в черговий раз відкинув сумніви скептиків і довів усім, що залишається платформою для реалізації інноваційних ідей. За інформацією офіційних представників Міки Ньютон сцена "Євробачення" в 2011 році дозволяє представити техніку пісочної анімації якнайкраще для того, щоб глядачі насолодились її захоплюючим ефектом.

Про пісочні образи, які дозволять розкрити основну ідею пісні "Ангел" Ксенія Симонова розповідає: "Я дуже рада, що Еспрі Арена надає мені найкращі можливості для реалізації головної ідеї пісні. Звичайно, мені доводиться багато працювати: кожного дня я тренуюсь по 4 години, зважаючи на те, що мені вперше доводиться працювати із такою швидкістю. Після тренувань я іду на спеціальний масаж, щоб відновити сили, бо моє тіло повністю виснажується. Тим не менш, мене надихає думка про те, що наше звернення буде почуте тими дітьми, які розбавлені радості сімейного спілкування. Я хочу, щоб вони знали: їх ангели-охоронці захищають їх, і що їх обов’язково очікує світле майбутнє".

Міка Ньютон із захопленням ділиться враженнями від технічного забезпечення Арени:

"Коли організатори попросили нас виставити свої технічні вимоги для шоу, ми замовили величезний театральний екран розміром 10 х 30 метрів. Він був потрібний для того, щоб відобразити на великому екрані те, що відбувається на столі Ксенії. Продакшн-команда відповіла нам, що з цим проблем взагалі не буде. Ми були приємно здивовані, бо збирались замовляти такий екран за власні кошти. Все стало на свої місця, коли ми вперше потрапили в Арену. Вона просто дає можливість твоїй фантазії вийти за видимі горизонти. Вражаюче, наскільки ці величезні LED екрани є саме тим, про що ми могли лише мріяти для реалізації нашого шоу. У мене просто ростуть крила, коли я усвідомлюю, яке потужне пісочне дійство відбувається у мене за спиною, коли я співаю".

Ксенія Симонова є автором нового жанру в пісочній анімації. Ксенія придумала те, що вона сама називає "пісочні міні-спектаклі". Британська газета "The Guardian" назвала її "a real piece of work" після того, як Ксенія стала справжньою сенсацією YouTube з більш ніж 35 млн. переглядів. Її роботи не можуть бути збережені, або розмножені – вона вважає, що ніщо не є вічним, і в цьому її філософія. Ксенія відзначає, що саме тому вона так популярна в Японії.

В квітні 2011 року Ксенію Симонову запросив Дім моди Dior на роль Lady Dior Moscow для свого промо-ролику. Ксенія виступить не лише як головний персонаж цього фільму, але і як автор.

Ксенія Симонова популярна далеко за межами України у найвіддаленіших куточках нашої планети. Тут, в Дюссельдорфі вона сподівається, що її щире звернення почують європейці. Ксенія призналась, що Дюссельдорф надихнув її на створення нового міні-спектаклю про місцеві красоти і вона збирається представити його жителям міста у найближчому майбутньому.

А сьогодні 12 травня о 22:00 вона і Міка Ньютон представлять свій незвичайний виступ-шоу на головній сцені Європи. І глядачі Першого побачать його з усім світом.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: