:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

13 травня 2011

Фінал найочікуванішого шоу Європи вже близько… Та "на розігрів" уїк-енд на Першому підготував ще декілька телесюрпризів!

Субота

О 12:40 – Етап кубку світу з художньої гімнастики. Імениті грації світу демонструють витримку, пластичність, точність та майстерну красу рухів – в києві та на Першому.

О 13:55 переходимо від краси гімнастики до краси футболу -  "Ворскла" та "Шахтар" покажуть справжню красиву гру Української Прем’єр-ліги.

О 16:00  в програмі "Глибинне буріння" ексклюзивний гість – Горан Брегович. Всесвітньо відомий музикант та композитор, звукорежисер фільмів Еміра Кустуріци та багатьох інших режисерів, натхненник і гітарист культової югославської групи "Bijelo Dugme" ("Білий ґудзик"), а зараз - виконавець балканської та циганської музики у складі "Weddings and Funerals Orchestra"  говоритиме з Андрієм Пальчевським про музику, філософію, дружбу між народами та мир у всьому світі.

О 18:00 разом з програмою "Феєрія мандрів" ти погуляєш по ляльковому містечку – Ужгороду, який весною, під час цвітіння сакури, перетворюється на маленьку українську Японію. Додай сюди неспішні прогулянки, відчуття, що час зупинився, приємні посмішки ужгородців, маленькі затишні кав’ярні та надзвичайний аромат кави – і ти закохаєшся це містечко назавжди.

О 19:20 не пропусти підсумковий "Щоденник "Євробачення" - невідомі подробиці конкурсного тижня, останні підготування до фіналу, останні слова та емоції тих, хто може стати зіркою Європи.

19:40 – включення зі студії Першого Національного, де Тетяна Гончарова та Ігор Посипайко разом з експертами обговорять шанси конкурсантів "Євробачення-2011" на перемогу.

22:00Фінал найграндіознішої події року – "Євробачення-2011". 24 конкурсанти, 24 багатогранні таланти, 24 надзвичайні шоу – і все це на Першому Національному.

Неділя

О 14:40 -  друга частина Етапу Кубка світу з художньої гімнастики. На небосхилі вітчизняної гімнастики одних зірок змінюють інші. Цьогоріч лідер - Аліна Максименко, але й інші дівчата демонструють витримку, пластичність, точність рухів і справжню майстерність.

О 15:55 Українська Прем'єр-ліга. Цього разу силами поміряються "Металург" та "Севастополь" (Севастополь).

О 17:55 в студії ток-шоу "Про що кіно?" Савік Шустер разом з гостями обговорюватимуть питання адаптації дітей-інвалідів у соціумі на прикладі стрічки "Усі маленькі тварини".

Проведи уїк-енд з Першим. Нам завжди є чим здивувати.

 

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

 

Читайте також: