:
Непроста історія про непрості обставини

Непроста історія про непрості обставини

20 травня 2011

21 травня о 19:55 на Першому - непроста кіноісторія про непрості обставини - фільм "Бомж".

Життя шістдесятирічного Миколи Фролова - немов два береги річки під назвою "минуле" та "сьогодення". В минулому залишились довгі роки щасливого шлюбу, робота, якій віддано півжиття, повага оточуючих... Його сьогодення - ночівлі в підвалі житлового будинку, відсутність грошей, голод та інші "прикраси" життя людини без певного місця проживання. Між ними - термін по "важкій статті" та нескінченна самотність...

Доля повела себе з ним несправедливо, але він терпляче чекав своєї нагороди... Іноді капризи долі жорстокі, в одну мить вони можуть викинути з колишнього розміреного життя без права на повернення. Далеко не всі здатні впоратися з випробуваннями, залишивши при цьому чистоту душі та твердість духу.

Історія про те, як вистояти в сутичці з обставинами і залишитися при цьому Людиною. 21 травня о 19:55. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: