:
Ігоря Крутого та Таїсію Повалій увіковічать на Алеї зірок: пряма трансляція на Першому

Ігоря Крутого та Таїсію Повалій увіковічать на Алеї зірок: пряма трансляція на Першому

26 травня 2011

Відтепер свої зірки на Алеї зірок у Пасажі отримають Таїсія Повалій та Ігор Крутой. Імена Народної артистки України та відомого композитора, Народного артиста Росії зацементують у центрі Києва в день міста, 28 травня.

Побачити на власні очі "запалення" зірок на Алеї зірок глядачі Першого зможуть у прямій трансляції о 19:35.    

Починаючи з 2001 року на Алеї Зірок на честь видатних людей країни закладають іменну зірку з метою популяризації та розвитку національної культури, мистецтва і спорту.

Лауреати акції "Зірка України" - найдостойніші, талановиті і знакові персони в галузі культури, мистецтва, спорту, які внесли вагомий внесок в історію незалежної України і сприяють підвищенню авторитету нашої країни на світовій арені. Всі вони народилися в Україні та своїми досягненнями сприяють формуванню позитивного іміджу нашої країни.

Першою на Алеї зірок зійшла зоря Василя Зінкевича. Сьогодні на Алеї увіковічені імена Софії Ротару, Лариси Латиніної, Євгенії Мірошниченко, Яна Табачника, Сергія Бубки, Богдана Ступки, Ади Роговцевої, Олега Блохіна, Йосипа Кобзона, Михайла Вороніна, Дмитра Гнатюка, Володимира Данильця і Володимира Моісеєнко. А 28 травня до зіркової гільдії обраних приєднаються Таїсія Повалій та Ігор Крутой.

Не пропусти момент, коли на Алеї нова зірка засяє вперше! На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: