:
Відбір українських зірочок для

Відбір українських зірочок для "Дитячого Євробачення-2011" у розпалі!

26 травня 2011

Не встигли відгриміти останні салюти "Євробачення-2011" у Німеччині, як команда Першого Національного знову взялася до роботи – пошуку маленьких зірок з великим талантом для дитячої версії наймасштабнішого пісенного конкурсу Європи.

Високопрофесійна команда музичної редакції НТКУ на чолі з Владом Багінським подорожує містами України,  відбираючи найталановитіших дітей, щоб подарувати їм шанс стати європейською зіркою. Кастинги проводяться у різних куточках України, адже не усі можуть собі дозволити приїхати до Києва. Крім того, Національна телекомпанія заручилася підтримкою місцевих адміністрацій та організаторів, які допоможуть фіналістам регіональних кастингів приїхати на Півфінал до столиці та Фінал – до "Артека".  

Свою співучість уже показали маленькі артисти міста Івано-Франківська. У журі цього кастингу були Олексій Матіас та Народний артист України Степан Гіга.

Наступними співатимуть:

  • 26 травня – Донецьк. У складі журі оцінюватиме вокальні таланти ангел цьогорічного "Євробачення" у Німеччині, володарка 4 місця та сердець учасників та журналістів конкурсу – Міка Ньютон.
  • 5 червня – Одеса. Тут творчій команді Першого допомагатиме надзвичайно талановитий та надзвичайно популярний – Олексій Матіас.
  • 10 червня – Київ.

І тут же, у столиці, 11 червня відбудеться Півфінал Національного відбору, на якому визначаться 15 фіналістів, які поїдуть до сонячного  "Артека", боротися за путівку до серця музичної Європи – "Дитячого Євробачення-2011" у Вірменії. Півфінал Національного відбору у Києві проведуть чарівні та веселі Анастасія Заворотнюк, Ліза Арфуш та Аліна Піддубна.

Глядачі Першого Національного побачать усі подробиці Національного відбору на участь у Конкурсі дитячої пісні "Євробачення-2011" в ефірі Першого:

  • 23 липня – події кастингів Національного відбору.
  • 24 липня – півфінал національного відбору.
  • 31 липня – Фінальний концерт-конкурс, у якому візьмуть участь 15 фіналістів та в результаті змішаного голосування буде визначено переможця, що представлятиме Україну на Міжнародному Конкурсі дитячої пісні "Євробачення-2011" у Вірменії.

Не пропусти "Щоденники Дитячого Євробачення" – з 26 по 29 липня. Побач і почуй усе. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: