:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

27 травня 2011

Вихідні вже так близько… І уїк-енд на Першому також! А отже, на тебе чекає чимало нових телесюрпризів!

Субота

О 14:55 – перлина календаря чемпіонату, найвідоміша гонка за межами світу Формули-1 - Гран-прі Монако. Кваліфікація.

О 18:25 – унікальний проект "Майстер-клас", який за 20 хвилин розкриє старовинні секрети  українських майстрів і покаже, як опанувати нове ремесло.

О 19:35 – концертна програма "Алея зірок". Пряма трансляція з центру Києва, де на Алеї зірок увічнять імена Таїсії Повалій та Ігоря Крутого.

Неділя

О 9:05 - "Титан. Елемент 21 сторіччя" - фільм циклу, присвяченого Дню працівників хімічної промисловості, який розкриває відомі і невідомі особливості хімічних елементів та їх роль у нашому житті.

Якщо тебе цікавлять особливості роботи тварин-акторів, загадкові коти орієнтали та про вплив верхової їзди на здоров'я та емоційний стан людини – все, що тобі потрібно у "Хто в домі хазяїн" о 9:30.

О 12:15 "Так просто!" поділиться секретами краси та успіху Влада Прокаєва. "Міс Україна-95", найвідоміша українська модель та благодійниця Влада Прокаєва покаже як правильно махати лопатою і ходити по клумбі у туфлях від кутюр. Чому Влада мріє про літак-винищувач, але, при цьому, більше ніколи не стрибатиме з парашутом? Дізнайся від неї самої.

О 12:40 – "Ближче до народу" стане людина, якій тиснув руку Фідель Кастро і Мао Цзедун, яка у свої 81 з легкістю вальсує на паркеті та по-козацьки їздить верхи на коні.

Найвидатніший танцюрист України - Григорій Чапкіс поїде проводити майстер-клас у сільський клуб в Барахти! Окрім того, колишній табунщик коней візьме участь у справжній козацькій Раді і від душі погуляє з козаками. І вперше на камеру заспіває свою улюблену народну пісню –тільки о 12.40 у програмі "Ближче до народу".

О 14:55 насолодись кожним моментом легендарного етапу "Королеви автоспорту" разом з уболівальниками всього світу - у прямій трансляції Формули-1. Гран Прі Монако.

О 18:15 церемонія нагородження всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків".

О 21:40 - "Азот. Той, що годує землю" - фільм циклу, присвяченого Дню працівників хімічної промисловості, який розкриває відомі і невідомі особливості хімічних елементів та їх роль у нашому житті.

Проведи уїк-енд з Першим. Нам завжди є чим здивувати.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: