:
Увага ЗМІ! Запрошуємо на зйомки концертів!

Увага ЗМІ! Запрошуємо на зйомки концертів!

27 травня 2011

З 28 по 30 травня в НТКУ проходитимуть зйомки творчих вечорів Народних артистів України (з 10:00 до 13:00), а також концертної програми до Дня Державного прапора України (з 14:00). Запрошуємо представників ЗМІ поспостерігати за процесом зйомки і поспілкуватися із зірками.

28 травня - творчий вечір Народного артиста Юрія Рибчинського "Культ особистості. Юрій Рибчинський представляє".    .
Назва розкриває ідею серії творчих вечорів, кожен з яких буде присвячений творам видатних особистостей світу музики.    
У цей день на сцені будуть Наталія Могилевська, Олексій Матіас, група "Real O", Віталій Галай, Астрая, Маша Собко, Наталія Бучинська, Даша Медова, Ольга Цибульська, Міла Нітіч, Геннадій Татарченко.    

29 травня - творчий вечір Народного артиста України Степана Гіги "Я прийшов у цей світ любити", в якому на сцені виступить музичне сімейство Степана Гіги - Заслужена артистка України Квітослава та Степан Гіга молодший.

30 травня - творчий вечір Народного артиста України Іво Бобула "Крила мрій моїх", в якому ви почуєте кращі пісні артиста, а також його дует з чарівною Тетяною Піскарьовою.    

Також, у ці дні відбудуться зйомки концертної програми до Дня Державного прапора, який України святкує 23 серпня.    
Улюблені багатьма українцями пісні заспівають Оксана Білозір, Павло Зібров, Віталій та Світлана Білоножки, Іван Попович, Михайло Грицкан, ВІА "Кобза", Ольга Цибульська, Злата Огневич, Дмитро і Назарій Яремчуки, Наталя Бучинська, Олександр та Володимир Гришко.

Організацією концертів такого рівня, Перший Національний прагнути повернути на телеекрани справжніх Народних артистів України, які не просто заслужено носять це звання, але і своїм талантом прикрашають його, підтримуючи позитивний імідж нашої держави, як батьківщини обдарованих музикантів.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу  - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: