:
Перший Національний приготував яскраве дійство до Дня захисту дітей

Перший Національний приготував яскраве дійство до Дня захисту дітей

30 травня 2011

У вівторок, 31 травня о 21:50 на Першому Національному концерт присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Музичний подарунок телеглядачам приготували: Злата Огневич, Маша Собко, Віктор Павлік, Олексій Матіас, Юлія Гурська (учасниця дитячого "Євробачення-2010"), Alyosha, дует "Emotion", тріо "Zaklyopki". У концерті також беруть участь дитячі колективи та юні вокалісти. Багато хто дітей виступає разом з відомими співаками.

Спостерігаючи під час запису концерту, як 14-річна Христина Кочегарова разом з Машею Собко, яка представить Україну в Юрмалі на конкурсі "Нова хвиля 2011", виконувала складну вокальну композицію, можна сміливо сказати, "юна вокалістка була на висоті". І не вона одна. Барвисте дійство продемонстрував і "Дитячий ансамбль танцю". Не дивлячись на те, що у складі цього колективу багато зовсім маленьких дітлахів (5-7 років), всі вони продемонстрували серйозний підхід до своїх номерів.

Прекрасною ніжною піснею порадувала маленька ведуча МУЗ ТБ з Москви Софія Долганова.

Маша Собко: "У дитинстві я всіх "діставала" своєю увагою".

Після виступу Маша Собко згадала своє дитинство: "Я була дуже відкритою і товариською дитиною. Коли до батьків приходили гості, я буквально "діставала" їх своєю увагою. Показувала всі свої іграшки. Змушувала грати в ляльки. Мені постійно хотілося уваги. Особливо, коли народився молодший братик. Напевно, тому і стала співачкою. Тепер завжди на виду. А співала я, скільки себе пам'ятаю. Влаштовувала концерти для сусідів на даху. Всі слухали, аплодували.

Взагалі дитинство - це не тільки вік, а й стан душі, вміння бути безпосередньою. Довіряти людям. Сприймати все, що відбувається просто, з відкритим серцем. Не обростати комплексами і не закриватися від людей. Адже з віком людина стає недовірливою, підозрілою. Мені б хотілося, щоб якомога більше людей зберігали чистий, дитячий стан душі. Вітаю всіх зі святом "дитинства". І нехай любов близьких і рідних зігріває вас своїм теплом!".

Дивіться концерт 31 травня о 21:50 на Першому Національному. І ви отримаєте тільки позитивні емоції.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: