:
Увага ЗМІ! Запрошення на зйомку

Увага ЗМІ! Запрошення на зйомку

31 травня 2011

3 червня о 15:00 в студії НТКУ почнеться зйомка святкового випуску ток-шоу "Здоров'я" до Дня медичного працівника - церемонії нагородження "Найкращий медик країни".

Ведуча церемонії нагородження Світлана Умінська разом з генеральним продюсером телеканалу Олексієм Семеновим та головою комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я Тетяною Бахтеєвою відзначать найкращих медиків України, яких обрали глядачі Першого за рік ефірів ток-шоу "Здоров'я".

Номінанти церемонії:

  • Сергій Риков, визнаний офтальмолог України, головний лікар Центру мікрохірургії ока
  • Сергій Герасименко, заслужений лікар України, ортопед
  • Борис Тодуров, директор Київського міського центру серця, заслужений лікар України
  • Ігор Щепотін, головний онколог України, Директор Національного інституту раку

Також у студії ток-шоу "Здоров'я" з'явиться чемпіон України з пауерліфтингу Дмитро Халаджи. Автор понад двох десятків силових рекордів, приклад справжнього богатирського здоров'я буде розривати на собі ланцюги та вітати медиків зі святом.

А у фіналі найкращих медиків та глядачів Першого чекає святковий торт та привітання від генерального продюсера Першого Національного Олексія Семенова!

Запрошуємо представників ЗМІ поспостерігати за процесом зйомки та поспілкуватися із зірками української медицини 3 червня у студії АСБ-4. Початок - о 15:00.

Акредитація за телефоном 067 911 62 21. Гостьовий редактор: Світлана.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: