:

"Золоте перо" на Першому

31 травня 2011

1 червня о 19:15 в ефірі Першого відзначення перших медійників країни – найвища нагорода в галузі журналістики України "Золоте перо".

У списку кращих рубрик та програм всеукраїнських та міжнародних засобів масової інформації (телебачення, радіо, преси, інтернет ЗМІ), що впливають на хід суспільно-політичного, економічного та культурного життя в державі є проекти Першого Національного:

  • Номінація "Кращий соціально-публіцистичний проект" - "Хочу, щоб ти була" – програма, яка допомагає вихованцям дитячих будинків знайти родину.
  • Номінація "Краще соціальне ток-шоу" – "Віра. Надія. Любов" – проект, у якому досліджуються і за допомогою експертів вирішуються гострі, проблемні ситуації, в яких опинилися сім'ї з дітьми.

Переможці визначаються шляхом незалежних загальнонаціональних соціологічних опитувань та моніторингових досліджень серед громадян України. У конкурсі беруть участь творчі роботи журналістів більш ніж півсотні всеукраїнських та міжнародних газет, радіо, телебачення.

Стань свідком справжнього свято журналістської майстерності та визнання високого професіоналізму мас-медіа. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: