:

"Легко бути жінкою" відтепер вирішує соціальні проблеми

01 червня 2011

Відтепер ранок з "Легко бути жінкою" ще корисніший! Відтепер кожного четверга чарівна команда порятунку Першого - Ольга Сумська, Тала Калатай та Галина Янішевська, Інна Цимбалюк, Тетяна Гончарова та Ірина Антонович – вирішують соціальні проблеми. "Ні!" – надуманим проблемам, істерикам і депресії. "Так!" - реальним героям з реальними проблемами, кваліфікованим порадам та хорошому настрою. Допоможемо героїням ефірів знайти вихід разом – автор найкращої поради отримає подарунок від ТМ "Сатурн"!

Вмикай Перший у будні та починай день яскраво:

  • кожного понеділка – почни тиждень активною та зарядженою позитивом - за кавою, розмовами про веселі вихідні та отримай інструкцію як провести робочий тиждень легко та красиво. Відповідай на питання теми дня і вигравай жіночний подарунок від "Сатурну"!
  • кожного вівторка – сміх, сльози, аналітика, експерименти, інколи балаган (на дівичнику інакше не буває), але завжди все відверто і без "постановок". І куди ж без жіночного сніданку – надсилай свій особливий рецепт на адресу редакції (04119 Київ, вулиця Мельникова, 42) та на електронну адресу (kisa@ntu.ua) та вигравай подарунок місяця від "Сатурн" та можливість дати кулінарний майстер-клас  усій країні в студії Першого.
  • кожної середи – все, що тебе цікавило, але ти не мала нагоди запитати тепер дізнайся у найвідоміших людей України та не тільки.
  • кожного четверга – вирішуй свої та долучись до вирішення соціальних проблем інших та отримуй призи від ТМ "Сатурн".
  • кожної п’ятниці – не знаєш як розслабитися? Куди сходити на прогулянку з подругою чи побачення з коханим? Які процедури у салоні краси допоможуть забути про проблеми та стати Міс світу? "Легко бути жінкою" допоможе спланувати незабутні вихідні!

Хочеш більше екстриму – бери участь у розіграші скутера від ТМ "Сатурн". Для цього купуй будь-яку продукцію від ТМ "Сатурн" і дивись  розіграш в прямому ефірі "Легко бути жінкою".

Живи легко разом з "Легко бути жінкою"!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: