:
Національна телекомпанія України презентує документальний фільм Андрія Пальчевського

Національна телекомпанія України презентує документальний фільм Андрія Пальчевського "Афтершок"

01 червня 2011

11 червня 2011 року, в день, коли минають три місяці від дня найбільш руйнівної природної катастрофи в Японії, дивіться на Першому Національному прем'єру документального фільму-солідарності з японським народом - "Афтершок".

Жертвами великої води стали понад 26 тисяч людей, сотні тисяч залишились без осель і засобів до існування, а ядерна криза змусила весь світ говорити про безпечність мирного атому. Знімальна група Першого Національного та Андрій Пальчевський побувала в Японії у найбільш постраждалих в наслідок стихії регіонах і на свої очі побачила, як країна відновлюється після однієї із найбільших катастроф в історії людства.

У фільмі Ви побачите унікальні кадри лиха, яке шокувало весь світ, міста, які стихія стерла з лиця землі, людський вимір трагічних подій 11 березня – розповіді постраждалих та інтерв'ю із людьми, які безпосередньо займаються відновленням Японії.

Ініціатором створення документального фільму став автор програми "Глибинне буріння" Андрій Пальчевський спільно з Першим Національним.

Документальний фільм "Афтершок" вийде в ефір 11 червня о 12:40 на Першому Національному.

Інтернет-прем'єра фільму відбудеться на порталі EX.ua в цей же день, 11 червня.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: