:
Співробітництво НТКУ та ARTE виходить на новий рівень

Співробітництво НТКУ та ARTE виходить на новий рівень

02 червня 2011

Найближчим часом планується підписання додаткової угоди про співробітництво між Національною телекомпанією України та каналом ARTE France. За цією угодою НТКУ буде отримувати від ARTE програмний продукт для трансляції в ефірі Першого Національного каналу.

Ці програми розподілені за такими програмними рубриками: Мистецтво і культура, Біографія, Відкриття, Пригоди, Культурно-освітній документальний фільм, Історичні середи, Науки, Теми неділі і вівторка, і їхня тематика високо оцінена партнерами ARTE.

Нагальність підписання додаткової угоди обумовлена зацікавленістю сторін у співробітництві та новими умовами програмного постачання.

Нагадаємо, що Перший Національний та ARTE, в рамках свого співробітництва, вже провели два важливі спільні заходи. Це проект "Уїк-Енд з ARTE" 11-13 березня 2011 року, в рамках якого відбулися трансляція документальних фільмів, конкурс короткометражних авторських програм та запис спец програми "Толерантність та телебачення", а також проект "Чорнобиль. Історія без кінця" 26 квітня 2011 року, присвячений річниці Чорнобильської трагедії, в рамках якого зі студії НТКУ у тісній співпраці творчого і технічного персоналу нашої телекомпанії та закордонних колег відбулася пряма трансляція на територію Франції та Німеччини.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: