:
Перший покаже два детективні серіали

Перший покаже два детективні серіали

02 червня 2011

Пориньте у світ справжніх детективних пригод на Першому Національному.

З 6 червня Перший розпочинає показ двох детективних серіалів – "Невдача Пуаро" та "Що сказав покійник?".

Детективний серіал "Невдача Пуаро" за романом Агати Крісті "Вбивство Роджера Екройда" дивіться на Першому Національному з 6 червня. Перша серія серіалу вийде в ефір в понеділок о 16:55.

У власному кабінеті убитий хазяїн особняка - Роджер Екройд. Розслідування ведуть двоє - місцевий інспектор і бельгійський сищик Еркюль Пуаро. Підозрюються усі: племінник, домочадці, слуги, гості.

У кожного є алібі і кожен щось приховує, але в той же час сподівається на Пуаро і справедливий результат слідства. Усе, окрім істинного вбивці. Але Пуаро не поспішає, він терпляче накопичує факти, позбавляється від протиріч, звільняє кожного від обтяжливої таємниці і залишається наодинці зі вбивцею, фактами, логікою і непростим людським почуттям – розчаруванням…

Режисер фільму Сергій Урсуляк. В головних ролях: Сергій Маковецький, Костянтин Райкін, Олександр Сірін, Ольга Красько, Юрій Чурсін, Сергій Степаненко, Світлана Немоляєва, Олександр Лазарев.

Детективний серіал "Що сказав покійник?" можна буде побачити на Першому Національному з 6 червня. Перша серія серіалу вийде в ефір в понеділок о 15:35.

Героїня фільму - польська пані - потрапляє в неймовірну ситуацію. В ігорному будинку вмираючий від кулі гангстер вимовляє їй шифр місця, де знаходяться награбовані скарби. В ту ж мить її викрадають з метою отримання цієї інформації... Проте кокетування, фантазія і жіноча інтуїція виявляється не меншою силою, ніж гангстерський Синдикат. Дія фільму переноситься з Данії у Бразилію, з Бразилії у Францію, в Грецію і, нарешті, в Польщу. Героїня фільму грає з гангстерами у витончену подвійну гру, і вступає в поєдинок з самим Головою.

Режисер фільму Ігор Масленніков. В ролях: Олег Табаков, Олексій Булдаков, Євген Воскресеньський, Ігор Письменний, Віктор Вержбицький, Борис Романов, Аркадій Коваль, Ян Янковський, Володимир Еремін, Анатолій Кучеренко та інші.

Будь з Першим! Буде цікаво!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: