:
Три програми Першого отримали

Три програми Першого отримали "Золоте перо"

02 червня 2011

1 червня відзначали перших медійників країни – відбулося вручення найвищої нагороди в галузі журналістики України "Золоте перо".

У списку переможців "Золотого пера" (кращих рубрик і програм всеукраїнських та міжнародних засобів масової інформації (телебачення, радіо, преси, інтернет ЗМІ), що впливають на хід суспільно-політичного, економічного та культурного життя в державі) є проекти Першого Національного:

  • "Краща програма телебачення""Хочу, щоб ти була" – програма, яка допомагає вихованцям дитячих будинків знайти родину.
  • "Кращий соціальний проект для дітей та юнацтва""Віра. Надія. Любов" – проект, у якому досліджуються і за допомогою експертів вирішуються гострі, проблемні ситуації, в яких опинилися сім'ї з дітьми.

"Золотим пером" було нагороджено керівників проекту "Темний силует", начальника відділу зв’язків з громадськістю  Головного управління МВС України в місті Києві Володимира Поліщука та продюсера і координатора телепроектів київської міліції Костянтина Леву. Програма "Темний силует" виходить на Першому Національному.

Переможців визначали за допомогою незалежних загальнонаціональних соціологічних опитувань та моніторингових досліджень серед громадян України. У конкурсі брали участь творчі роботи журналістів більш ніж півсотні всеукраїнських і міжнародних газет, радіо, телебачення.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: