:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

03 червня 2011

Субота

О 12:55 у черговому випуску "Глибинного буріння" Андрій Пальчевський разом з  українцем Олександром Волковим та легендарним тренером - американцем Майклом Фрателло говоритиме про баскетбол та перспективи його розвитку в Україні.

О 15:50 –  фільм "Жіноча робота з ризиком для життя". Слідча Надія Постнікова опинилася, як у прицілі снайперської гвинтівки, у перехресті одразу всіх життєвих проблем. Її друг, бізнесмен Мирославський не відповів на головне питання їх стосунків і поїхав з міста у термінових справах. В цей час вона розслідує справу і розуміє, що за лаштунками переділу ринку крадіїв стоїть ніхто інший, як бізнесмен Мирославський. 

О 19:00 – Церемонія закриття найвидовищнішої події спортивного літа – Прайм Ялта Ралі. 98 екіпажів з 24 країн світу, ТОП-32 найкращих гонщиків світу, автомобільний парк на 2 млрд, 340 мільйонів телеглядачів. Подивитись апогей перегонів, яким пророкують долю Монте-Карло. 

Неділя

О 9:30 в програмі "Хто в домі хазяїн?" почни дені із знайомства з родиною диких кабанів, дізнайся, чи приносить дитині користь товариство собаки, відвідай домашній зоопарк архітектора Романа Пінака та дізнайся більше про проблемубезпритульних тварин.

О 12:00 ведучий програми "Так просто!" Нікіта Добринін зустрінеться з гуртом "Время и Стекло". Та прийдеться їм непереливки, тому що Нікта сприйняв назву  дуету занадто буквально. Як підопічним Потапа вдасться  поєднати скло і час та чому 13 секунд для них стали вирішальними?

О 14:25 "Ближче до народу"  стануть  Дмитро Гершензон та Анатолій Говорадло, більш відомі у народі як дует "Світязь". Герої завітають у село Іванковичі в гості до свого коллеги-гумориста, дізнаються про нову модель бджолиного вулика, вип’ють зачарованої водички з місцевого джерела та візьмуть участь у будівництві сільської каплички!

"Про що кіно?" розповість о 17:30 Савік Шустер. А з ним – його відомі та впливові гості, які проаналізують, як створити гармонію в багатодітній сім'ї, після перегляду фільму "Видимість гніву" з Кевіном Костнером.

Завершальний акорд – "Фольк music" о 22:10. Передбачити, що вони приготували – неможливо. Адже, нестандартність -  їхній коник.

Вмикай Перший на вихідні – тебе чекає багато цікавого.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: